Брат ми си отиде за истината, така че ние ще

...
Брат ми си отиде за истината, така че ние ще
Коментари Харесай

Сестрата на убития Пейо: Брат ми си отиде за истината, така че ние ще я търсим докрай

" Брат ми си отиде за истината, тъй че ние ще я търсим до дъно. Той сподели, че тези хора лъжат и не може дружно с тях да лъже. И това промени проектите им ". 

Това сподели Милена Йорданова, сестрата на Пейо Пеев, след края на съвещанието по гледане на мярката за неотклонение на Красимира Трифонова, която дружно с щерка си, е упрекната в убийството на младия мъж. В правосъдна зала бе и някогашният народен представител от Политическа партия Велико Минков. Припомняме, че ДНК разбор удостовери, че точно той е бащата на дребното дете на Габриела. Минути по-рано Софийски градски съд остави в ареста Красимира Трифонова.

Тялото на Пейо бе намерено през януари тази година в опожарена кола в гориста околност край хижа " Алеко " в естествен парк " Витоша ".

" Ще създадем процеса извънредно обществен. Всички имена на обществени служащи, на хора, които подписват заповеди, съдии, ще бъдат оповестявани, доколкото това е социална информация. Защото всеки би трябвало да може да застане зад това, което прави, тъй като последствията са върху децата. Децата са в извънреден риск ", уверена е опечалената сестра на убития.

Попитана по какъв начин ще разяснява думите на Красимира Трифонова в правосъдна зала, че е почтена и няма нищо общо с убийството на Пейо Пеев, Милена отвърна, че няма никакво подозрение във виновността й.

" Ние сме сигурни, че тя е един от причинителите. Освен това, както виждам, лъжите при тях са нещо всекидневно. Както можаха да чуят доста хора, тя излъга, че е чиновник на Министерството на външните работи, в случай, че няколко дни след убийството, Министерство на външните работи я освободи от служба ", сподели Милена Йорданова. 

" Брат ми и Красимира в никакъв случай не са се разбирали добре, за което имаме и много доказателства. Брат ми непрекъснато се е оплаквал ", опроверга тя думите на Трифонова в правосъдна зала.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР