24-годишната Джоди Лий Фокс работи като шофьор на автобус във

...
24-годишната Джоди Лий Фокс работи като шофьор на автобус във
Коментари Харесай

24-годишна шофьорка на автобус подлуди мрежата

24-годишната Джоди Лий Фокс работи като водач на рейс във Англия и с помощта на работата си, разрушава постоянно стандартите за специалността си. Заради това тя бързо се трансформира в шлагер в обществените мрежи, написа trafficnews.bg.

Тя почнала да се занимава с тази работа преди 3 години и споделя, че пасажерите постоянно ѝ споделят, че е „ прекомерно красива за работата “.

„ Когато мъжете се качат в рейса, реакциите, които получавам, постоянно са едни и същи. Казват ми, че съм прекомерно красива, т.е., че не са виждали по-красив водач на рейс. "

Когато почнала да споделя видеоклипове в TikTok, вниманието от почитатели станало още по-голямо. В момента обаче нейният акаунт в TikTok е деактивиран. За сметка на това Джоди има хиляди правилни почитатели в Инстаграм.

„ Хората постоянно ми споделят, че съм прекомерно красива, с цел да върша това, само че получавам и положителни мнения от дами, които постоянно ме хвалят за красивата ми коса, нокти или грим “, споделя Джоди.

Тя изясни в Yahoo, че преди този момент е разгласила фотоси и видеоклипове, само че хората " полудяват ", когато тя стартира да разгласява фотоси, до момента в който е била в работна униформа в рейс.

Преди това тази млада британка работила като болногледач. Въпреки известността си, тя споделя, че не възнамерява да напусне работата си и ще продължи да кара рейсове, до момента в който се пенсионира, тъй като това е била фантазията ѝ от дребна.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР