23-годишен американски турист падна в кратера на вулкана Везувий, докато

...
23-годишен американски турист падна в кратера на вулкана Везувий, докато
Коментари Харесай

Американски турист изтърва телефона си във Везувий и полетя след него

23-годишен американски екскурзиант падна в кратера на вулкана Везувий, до момента в който си правеше селфи, предава news.bg, базирайки се на DailyMail. Младият мъж изпуснал мобилния си телефон и по инерция, без да се замисля накъде се насочва, се опитал да го вземе.

Италианската полиция трябваше да избави екскурзианта, откакто той се изкачи без билет и падна вътре, само че управляващите в този момент повдигнаха обвинявания против неразумния екскурзиант и фамилията му за нарушаване.

Мъжът и трима негови родственици решили да заобиколят входа за гости, като пренебрегнали огражденията и поели по неразрешен път към кратера на върха на вулкана, който се извисява над италианския град Неапол. Той се спуснал в кратера на върха на вулкана, който е деен, само че не е изригвал от съвсем 80 години, с концепцията да се опита да направи по-добри фотоси.

Мъжът си правил селфи, след което изпуснал телефона си и го гледал да пада на дъното на вулкана. Когато се опитал да го вземе, той също се подхлъзнал и паднал вътре.

Местните гидове на Везувий били първи на мястото и се спуснали с рапел в кратера, с цел да извадят мъжа. За благополучие той се отървал единствено порезни рани и натъртвания по ръцете и гърба, само че е отказал лекуване в болничното заведение.

Когато пристигнала на място, полицията повдигнала обвиняване на младия мъж за нелегално навлизане в социална земя, дружно с тримата му членове на фамилията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР