23 български дизайнери взеха участие в благотворителния Градски коледен базар“

...
23 български дизайнери взеха участие в благотворителния Градски коледен базар“
Коментари Харесай

Коледен благотворителен пазар се провежда в София

23 български дизайнери взеха присъединяване в благотворителния „ Градски коледен базар “ в София. Целта на самодейността е да бъдат набрани средства, които ще отидат за разширение на дневния център за работа с деца с аутизъм.

Дрехи, въодушевени от приказките на Андерсен, авторски бижута, керамика и декорации от дърво притеглят посетителския взор. Общото сред тях е, че всички са родно произвеждане.
Мариана Станчева, оранизатор: Идеята беше да подкрепим българските дизайнери, които са доста положителни, както виждате.
Организаторите на базара са решили да зарадват деца в неравностойно състояние за празниците. Те ще дарят средствата от продажбата на тоалети на известни българи, предоставени персонално от тях, в помощ на деца с аутизъм.

На пазара има и стелаж с облекла на известни персони, дадени за щедрост. Между тях е роклята от последният клип на Ирина Флорин. Тук също по този начин може да се види театралният костюм на Камелия Тодорова и на още редица известни български артисти реализатори и актьори.
Цветана Бонева, уредник: Много се надявам, за Коледа да успеем да съберем средства за дечицата, тъй като това е най-важната идея съгласно мен по празниците.
На благотворителният щанд, новите си притежатели чакаха книги с подпис и доста аксесоари с история, като да вземем за пример огърлицата на Михаела Филева, с която певицата се е снимала в последния си клип.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР