23 Април Конкурсът Сайт на годината 2021, организиран от Фондация

...
23 Април Конкурсът Сайт на годината 2021, организиран от Фондация
Коментари Харесай

Сайт на годината 2021 стартира с ранна регистрация и обновени категории

23 Април
Конкурсът " Сайт на годината " 2021, проведен от " Фондация за интензивно развиване на уеб ", започва с ранна регистрация. Инициативата има за цел да покаже и отличи най-хубавите уеб сайтове на български и непознат език, основани от български екипи.

В четвъртото издание на състезанието има няколко промени, най-съществената от които е включването Джуниър жури, което ще прави оценка уеб страниците за съществени функционалности по заложени от Основното жури критерии. Младежкото жури ще се състои от 15 души, които ще бъдат разграничени по 5 по отношение на главните сегменти за оценяване - Програмиране, Маркетинг и Дизайн. Основното жури тази година се състои от 38 души - одобрени експерти от разнообразни области на уеб. Мобилните приложения ще се правят оценка настрана от 6 членно жури.

Кандидатстването в състезанието ще продължи до 30 септември. Всеки, който желае да се включи в конкуренцията, е належащо да се записва. Таксата за присъединяване е 125 лева на план, а при ранна регистрация - от 22.04 до 22.06.2021 - 100 лева

Категориите в Сайт на годината 2021 са следните:

1. Корпоративен уебсайт
2. Сайт на startup или дребна компания
3. Електронен магазин
4. Институционален уебсайт
5. Медиен уебсайт
6. Продуктов уебсайт
7. Сайт за онлайн услуги
8. Сайт на събитие
9. Сайт на идея / Неправителствени организации
10. Личен уебсайт
11. Mobile App

Официалната гала по награждаване на спечелилите ще бъде на 4 ноември 2021 година, като към момента не е ясно дали тя ще се организира онлайн или физически.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР