22.09.17 Денят на есенното равноденствие Луната е в знак Везни

...
22.09.17 Денят на есенното равноденствие Луната е в знак Везни
Коментари Харесай

Сексът днес трябва да е активен и оригинален

22.09.17 Денят на есенното равноденствие

Луната е в символ Везни – Денят повече подхожда за любовни и другарски срещи. Не се впускайте да изяснявате връзки, избягвайте да критикувате. Повишава се възприемчивостта към всичко прелестно, както и чувствителността към всичко дисхармонично, към всевъзможни грубости. Благоприятно е за търговия, за сделки, за изкуство и просвета. Отложете диалозите за работа, битови неуредици и паричните проблеми. Уязвими са бъбреците и пикочния мехур. Благоприятно е за лекуване на зъби, уши, очи. Увеличава се желанието за похапване на вкусотийки, само че би трябвало да внимавате.

Във времето от 16:06 до 20:41ч Луната ще се движи по празен курс. Не започвайте нищо ново и значимо. В 20:41ч Луната се реалокира в идващият знак Скорпион.

В 23:03ч Слънцето напуща знак Дева и минава в символ Везни. Това е моментът на есенното равноденствие, което се смята за начало на есента. Всички родени под този знак се намират в Сатурнова рецесия или позната още като „ Сатурнова дупка” преди рождения си ден. Периодът за тях е сложен, нараства вероятността от произшествия, конфликтни обстановки, нещата наподобяват по-черни, в сравнение с са в действителност. Може да имат чувството, че не им върви, да изпадат в незаинтересованост. Пазете се, Везни, и бъдете деликатни!

3 лунен ден стартира в 09:16ч и продължава до 10:18 на идващия ден – Сърпът на Луната стартира към този момент да се вижда. Активността в този ден не е непотребна - значимото е да се концентрирате единствено върху една, най-важната задача. Лошо е, в случай че хабите силата за безкрайни разсъждения (Меркурий е обвързван алегорично с този лунен ден). Избягвайте пасивността. Неизползваната сила може да подрине здравето. Подходящо е за извършения в бойни изкуства. Добра е всяка работа за богатството на фамилията. Препоръчва се работа с силите на биополето. Не правете в този ден нищо, което не сте правили преди. Не провеждайте диалози за вашите инициативи и странете от нови запознанства. Най-разумното е да си останете вкъщи, да се занимавате с домашна работа или четене на книга. Време да очистите астрала си. Добре е да се вършат физически извършения. Движете плещите, правете извършения за пъргавина на ставите. Ако ставите ви в този ден не са наред, значи имате застой на астрална сила. Астралното поле съставлява освен нашият енергиен скелет, само че и страстите, по тази причина е нужно да се освободим от тези, които са отрицателни. Благоприятно е също да се работи с енергийното поле.

Отношения – Лесно ще се гневите и ще бъдете раздразнителни. Това лунно денонощие е добре да се организира под девиза: най-много самообладание и успокоение. Проявете схващане към околните си и колегата си.

Сексът в този лунен ден би трябвало да бъдат деен и автентичен. Много уместно е да се прави някъде в необикновена конюнктура. Това ще придаде на любовните връзки нови безредици и ще разнообрази еротичните усеща. Древните школи предлагат да се употребяват най-екстравагантните полови пози, защото те способстват за бездънен и нескончаем оргазъм на сътрудниците. Добре е водещата роля да се поеме от дамата, в секса да има повече интензивност, откритост, фикция, многообразие, неспокойствие, странност.

Подстрижка – Подстригването в този ден дава обещание плодородно обновяване на личния енергиен капацитет. Стимулира се интензивността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и позитивни страсти.

Покупки – Да се вършат покупки в 3-ти лунен ден е извънредно нежелателно. Но в случай че въпреки всичко решите да купувате нещо, то проверете неведнъж качеството на добития артикул, с цел да няма след това проблеми.

Сънища – Към сънищата се отнасяйте като към директни инструкции за дейности. Образите би трябвало да се поясняват от позиция на това, до каква степен вярно употребявате предоставената ви сила и до каква степен вярно сте избрали пътя за реализиране на триумфа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР