21-мигранти с раници без документи са открити в гориста местност

...
21-мигранти с раници без документи са открити в гориста местност
Коментари Харесай

И две жени има сред мигрантите , хванати край Лом

21-мигранти с раници без документи са открити в гориста околност в региона на гробищния парк на село Орсоя в Община Лом. Сигналът е получен към 8:20 часа през вчерашния ден. В групата са две дами и четири момчета под 18-годишна възраст дружно с 15 добре тренирани млади мъже. Чужденците се показали за сирийци, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана. 

При разпит чужденците, навлезли нелегално в страната ни, са декларирали, че желаят да преминат река Дунав и да влязат в Румъния. Мигрантите са арестувани и предадени на управляващите за изясняване на статута им.

От полицейската дирекция в Монтана оповестиха, че това е четвъртата група чужденци от арабски генезис, които са хванати в района от началото на годината.

При някои от предходните случаи е имало и арестувани каналджии, които возели с коли мигрантите. Един е съумял да избяга в гората през прохода Петрохан в Стара планина, откакто е преследван от полицията. Той е оставил микробус, препълнен с хора.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР