21-годишният Тодор Маринов, който на 24 юни т.г., нападна незрящи

...
21-годишният Тодор Маринов, който на 24 юни т.г., нападна незрящи
Коментари Харесай

Нападателят на незрящи туристи в Несебър на свобода срещу гаранция от 1500 лв.

21-годишният Тодор Маринов, който на 24 юни т.г., атакува незрящи туристи в Несебър, бе пуснат против гаранция от 1500 лв..

Постановлението за това бе издадено от прокурор Христина Апостолова от Районната прокуратура в Несебър. Мотивът е, че е изминал законоустановения двумесечен период за задържането му, разяснява пред Дарик радио Веселина Василева, юрист на Маринов.

До този миг Тодор бе с мярка за неотклонение „ домакински арест”. Той бе арестуван за нападението в края на юни, след това бе пуснат под парична гаранция от 3000 лв., а най-после мярката му за неотклонение бе променена в домакински арест.

На 4 септември т.г. пред Окръжния съд в Бургас обвиненият съобщи, че престоят вкъщи не му се отразявал добре, наддал килограми, които не се отразявали добре на болесттите му.

Папка с здравна документи, която се намира в кориците на досъдебното произвеждане и е доказана от движимости лица сочи, че Маринов, страда от редица болести, измежду които и глаукома.

„ Не ми се коства доста обикновено да се реши, че можеш да биеш с глаукома, а не можеш да лежиш в ареста с глаукома “, разяснява саркастично случая основният прокурор Сотир Цацаров.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР