21-годишен запален бодибилдър почина дни, след като бе повален от

...
21-годишен запален бодибилдър почина дни, след като бе повален от
Коментари Харесай

Грип уби 21-годишен бодибилдър

21-годишен разпален бодибилдър умря дни, откакто бе повален от грип, съобщи „ Ню Йорк поуст “. Младият Кайлър Бауман от източния американски щат Пенсилвания постоянно е посещавал фитнес залата.

Родителите на починалото момче предизвестиха другите за заплахите от елементарния грип и бързите ограничения, които би трябвало да се вземат, в случай че не се излекува в точния момент. Майката на момчето съобщи, че то е било извънредно интензивно и постоянно е посещавало залата.

„ Искаше един ден да стане личен треньор “, съобщи майка му. Кайлър Бауман се почувствал зле, откакто се прибрал от работа. За по-малко от 48 часа положението му внезапно се влошило и бил признат в интензивното поделение на Медицинския център в Питсбърг. Починал няколко часа по-късно.

Медиците оповестиха, че причина за гибелта е отвод на жизненоважните органи поради септичен потрес, породен от грипа. Не се загатва дали честите тренировки в залата са отслабили имунната система на младия мъж и са изиграли съдбовна роля в лекуването на грипа.

Според фитнес специалисти прекомерно честите тренировки в залата от страна на непрофесионалисти могат да имат противоположен резултат – да отслабят имунната система на незадоволително добре квалифициран организъм. Почивката и сънят са от извънредно значение за пълноценното възобновяване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР