2022-ра вече е към своя край. Остават обаче няколко важни

...
2022-ра вече е към своя край. Остават обаче няколко важни
Коментари Харесай

Ето кои зодии са най-големите късметлии до края на тази година

2022-ра към този момент е към своя край. Остават обаче няколко значими месеца, които, както споделят астролозите, ще ни донесат много позитивна сила и страсти.

Меркурий става назадничав в последните няколко дни. А това значи, че три зодии - измежду които Близнаци, Дева и Водолей, ще се радват на много положителни финанси и нови благоприятни условия в работен проект.



Венера ще ощастливи Телец, Везни и Риби, които ще се усещат необикновено стимулирани. Много от нас пък ще бъдат подготвени да реализират поставените цели.



На 30 октомври Марс става назадничав. Но това няма да повлияе на представителите на Телец, Рак и Везни, тъй като те ще съумеят да се оправят с отрицателните мисли.

Преходът на Юпитер на 20 декември в знака на Овен пък ще отвори нови порти към по-светло бъдеще за нас.



Това значи, че в края на годината ще бъде допустимо и по-лесно да постигнете помиряване с хората и да разрешите правни въпроси и проблеми.

А в този момент да се върнем на въпроса - кои ще бъдат най-щастливите и късметлийски зодии в края на 2022 година? Отговорът на астролозите е: Телец, Везни, Водолей и Риби. А съветът е да употребяват оптимално добре благосклонността на ориста.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР