2019 г. си заминава, а в българския футбол освен негативните

...
2019 г. си заминава, а в българския футбол освен негативните
Коментари Харесай

Кой е най-скъпият футболист в България?

2019 година си отпътува, а в българския футбол с изключение на отрицателните моменти имаше и много положителни. Например развиването на млади играчи като Станислав Иванов, Валентин Антов и Мартин Минчев. Или пък привличането на класни чужденци като Родриго Енрике и Родни Антуи.

“Меридиан мач” направи самобитна ранглиста на 12-те най-апетитни хапки на българския пазар съгласно тяхната пазарна цена. Общата цена на най-конвертируемите играчи в родния хайлайф е съвсем 12 млн. евро, или по-точно казано - 11 800 000 евро. Всички посочени суми са генерирани от уеб страницата transfermarkt.com, където обаче не показват пазарната цена на играча, а такава, избрана на база персонално показване, възраст, опция за развиване и други индикатори.

АНТОН НЕДЯЛКОВ - Един от любимците за Футболист на България, без подозрение беше родният футболист, който бе най-постоянен през цялата година. За негативно време Недялков се трансформира в един от водачите на Лудогорец. Той даже бе капитан на националния тим в контролата с Ейре. В родното състезание Недялков бе непогрешим, само че в действителност блестеше в Европа. Той се регистрира с цели 3 асистенции в Лига Европа, а един път попадна и в тима на кръга - след триумфа с 5:1 над ЦСКА (Москва).
16 мача в Efbet лига, 0 гола, 1 асистенция
Цена: 2 700 000 евро
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР