2012 година е високосна, тя се състои от 366 дни.

...
2012 година е високосна, тя се състои от 366 дни.
Коментари Харесай

Поверия за високосната година

2012 година е високосна, тя се състои от 366 дни. Високосните години имат неприятна популярност, по тази причина човек би трябвало да се съобрази с това какви значими събития може да възнамерява през високосна година.

При някои славянски нации през високосните години се е давала опция на девойките да си изберат мъж и да изпратят родителите си при него.

Сватбата обаче трябвало да се прави на идната година. Има доста поверия, които са свързани с нещата, които може и не може да се вършат през високосната година.

Това е годината, в която дамата може да предложи на обичания си мъж да основат семейство. През високосна година бременната жена не би трябвало да държи покрай себе си остри предмети.

 Поверия за високосната година

Детето, което е родено на 29 февруари, е добре да чества рождения си ден на 28 февруари или на 1 март. Празнуването на рождения ден на 29 февруари не е добра концепция.

През високосна година не би трябвало да се стартира градеж на нова къща, да не се местите в различен град или в друго жилище и в случай че може, да не сменяте местоработата си.

През високосна година не се извършват обичаите на коледарите. Когато имате финансов триумф през високосна година, една част от парите би трябвало да отидат за нуждаещи се хора, с цел да ви върви и следващата година.

През високосна година не се продава недвижимо имущество и скъпи предмети. Това не е година, която е добра за бракоразвод, защото това предвещава проблеми за новата връзка.

През високосна година не се вършат покупки на огромни количества хранителни артикули от хора, които са заболели или възрастни, тъй като това им носи неприятен шанс.

Преди да взимате значимо решение, застанете по залез слънце с лице на запад и кажете на глас: „ Високосна година, остави за себе си неприятното, а за мен – единствено положително ”.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР