20-годишен младеж от Севлиево е в неизвестност вече две седмици,

...
20-годишен младеж от Севлиево е в неизвестност вече две седмици,
Коментари Харесай

Полицията на крак! Издирват 20-годишният Георги Пламенов от Севлиево, потънал е вдън земя

20-годишен юноша от Севлиево е в неопределеност към този момент две седмици, а околните му приканват за помощ. Георги Пламенов е със заболяване, което изисква непрекъснат банкет на лекарства, както и компаньон, оповестява Марица.

Младежът е липсващ на 7 юни от севлиевското село Сенник, където фамилията има къща.

„Георги излезе от двора и потегли към близка равнища със слънчоглед. След това го изгубих от взор. Най-вероятно е желал да се разноски, само че се е объркал и уплашил и не може да откри пътя. Получихме сигнали, само че всички са фалшиви“, споделя бащата Пламен Петков.

От 9 юни Георги е разгласен за общодържавно търсене, а в помощ на полицията се включват десетки доброволци, както и ловните дружинки от три села – Сенник, Хирево и Дамяново.

Последният човек, който е видял младежа, е водач от прилежащото село Хирево. На 7 юни вечерта той е качил в колата си Георги и го е оставил в центъра на селото.

Момчето е било облечено със синя тениска и сини къси панталони, а едната му ръка е била бинтована.

Всеки, който има информация за местонахождението на Георги Пламенов, може да подаде сигнал на тел.112 или в най-близкото районно ръководство на Министерство на вътрешните работи.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР