2 златни, 1 сребърен и 1 бронзов медал спечелиха български

...
2 златни, 1 сребърен и 1 бронзов медал спечелиха български
Коментари Харесай

2 златни медала за български ученици от Международната олимпиада по биология

2 златни, 1 сребърен и 1 бронзов орден завоюваха български възпитаници от виртуалният формат на Международната олимпиада по биология (International Biology Olympiad).

IBO Challenge 2021 бе наименованието, под което се организира за втора поредна година виртуалният формат на Международната олимпиада по биология (International Biology Olympiad). Виртуален хазаин на надпреварата от 18 до 23 юли 2021 година беше град Лисабон, Португалия. Самите спортни дни бяха 19 и 21 юли - надлежно на практика и научен турове. Българските участници се състезаваха в Центъра за подготовка на олимпийци на МОН в София.
 Лятна фотографска академия за деца стартира в Каварна Лятна фотографска академия за деца стартира в Каварна
Лятна фотографска академия за деца стартира в Каварна. Това заяви Мирела Флетчър, експерт в отдел „ Информационно и техническо...

В началото на надпреварата през 90 те, вземат участие 6 страни, до момента в който към днешна дата годишно има представители от над 75 страни от целия свят. България е една от шестте страни основателки на олимпиадата през 1989 година и взе участие още на първата Международна олимпиада по биология в Чехословакия през 1990 година

И тази година от наша страна имахме четирима делегати, които да съставляват България на най-голямото съревнование по биология за възпитаници.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР