19-годишната Анджелина Холоуей беше младо момиче с голямо сърце и

...
19-годишната Анджелина Холоуей беше младо момиче с голямо сърце и
Коментари Харесай

19-годишно момиче загинало в катастрофа. А причината кара милиони да споделят историята й

19-годишната Анджелина Холоуей беше младо момиче с огромно сърце и необятна душа. Винаги се опитвала да оказва помощ на хората и се грижела за децата в локалната черква.

Тя също по този начин учела за психолог и желала да работи в опазването на здравето или образованието след дипломирането си. Анджелина имала добра работа и любящ другар. Тя очаквала с неспокойствие пътешестване до Уганда, закъдето неотдавна получила виза.

Искала да осинови дете от сиропиталище, желала да пътува по света.

Но всички тези фантазии и проекти за бъдещето се разрушили внезапно.

19-годишната Анджелина Холоуей починала при ужасяваща автомобилна злополука във Флорел Сити, Флорида. Момичето се прибирало от работа, когато изгубило ръководство и се блъснало в дърво.

Ударът бил толкоз мощен, че Анджелина умряла незабавно.

В изявление за Citrus County Chronicle майката на Анджелина, Марвалена Корлет, споделя: „ Тя ми се обади по-рано и сподели, че през днешния ден работи на две смени. На което аз отговорих: „ Добре. Бъди деликатна. Обичам те “, а Анджелина сподели „ И аз те обичам “. 

Анджелина си тръгнала от работа в 14 часа. За последно тя била на линия 11 минути по-късно, когато написала известие на приятеля си.

Последното известие на Анджелина било: „ Нямам самообладание този уикенд да те видя най-сетне!!! “

Според полицията Анджелина е карала прекомерно бързо и е била разсеяна от телефона. Тази съдбовна композиция й коствала живота.

„ В деня след случая открих телефона й в счупено стъкло на пода на колата “, сподели Марвалена.

Но гибелта на Анджелина не била безрезултатна. Смъртта й става в основата на акция за прекъсване на потреблението на телефони по време на шофиране.

Година след гибелта на щерка си майката Марвалена продължава да предизвестява за заплахите от потреблението на телефон по време на шофиране. Полицейското ръководство на град Флорел също взе участие в акцията.

„ Искам хората да осъзнаят сериозността на обстановката. Искам да видят, че смъртоносните произшествия в действителност са породени от телефони. Един подобен случай коства живота на Анджелина и остави фамилията и приятелите й без обичан човек. Така че не си коства да рискувате живота си за известие или телефонно позвъняване “, споделя говорителката на полицията в град Флорел Мишел Тюел, която помогнала на фамилията на Анджелина да провежда акцията.

Лицето на Анджелина Холоуей, дружно с последното й обръщение, се появило на пътните знаци на щата Флорида като предизвестие към водачите.

„ Текстовите известия (SMS) са най-опасните разсеййвания по време на шофиране. Изпращането или четенето на известие разсейва бдителността на водача приблизително за 5 секунди. Със скорост от 90 километра в час за тези 5 секунди можете да изминете дистанцията през цяло футболно игрище.

И не забравяйте, че вниманието ви е разсеяно, което значи, че изминавате това разстояние със затворени очи. Безопасността на пътя може да бъде обезпечена единствено когато вниманието на водачите е напълно фокусирано върху пътя “, написа полицейското ръководство на град Флорел.

На Анджелина и доста други хора, това нехайство коства живота им. Моля, споделете това предизвестие.

Докато продължаваме да губим околните си по пътищата, би трябвало да споделим това известие, с цел да бъдат предизвестени колкото се може повече хора.

Шофирането на автомобил и потреблението на телефон не би трябвало да се случват по едно и също време!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР