18-годишната Клаудия Конуей израства в семейството на политиците Келиан и

...
18-годишната Клаудия Конуей израства в семейството на политиците Келиан и
Коментари Харесай

Клаудия Конуей - новото секси попълнение на Playboy

18-годишната Клаудия Конуей израства в фамилията на политиците Келиан и Джордж Конуей. Тя обаче не желае да следва пътя на родителите си, а взема решението да стане зайче на Playboy.
 Джейн Сиймур искрено за остаряването, пластичната хирургия и фотосите в Playboy
Джейн Сиймур искрено за остаряването, пластичната хирургия и фотосите в Playboy

Как наподобява актрисата на 72

В серия постове в Twitter Клаудия споделя повече за решението си. " Когато бях на 15-16, бях експлоатирана от медиите, плячка и бях принудена да се представям за нещо, което не съм. Тялото ми не ми принадлежеше. Сега, като млад възрастен, се стремя да си възвърна женствеността по метод, който е същински мой. Изявявам се по метод, който е мой личен и на никой различен ", написа момичето на 23 май.

Тя се застъпва за правото на хората да намерят своите " автономност и независимост ", като ги предизвиква да си " възвърнат " уязвимостта, вместо да се оставят да бъдат експлоатирани.

Преди да се причисли към зайчетата на  Клаудия взе участие и в American Idol, където демонстрира певчески гений. Преди да отпадне от надпреварата Кейти Пери ѝ споделя окуражаващи думи. " Ти просто оживяваш - виждам го в теб. Поемаш надзор над живота си и те приветствам за това. "

Ето още няколко любопитни обстоятелството за Клаудия Конуей.

Кои са родителите ѝ

Майка ѝ Келиан Конуей е един от най-дълго служилите помощници на Доналд Тръмп. Преди да се причисли към екипа на някогашния президент, където е работила като началник на акцията и по-късно като консултант, тя е била политически съветник на топ републиканци и пълководец на Републиканската партия.

Баща ѝ Джордж Конуей пък е изтъкнат юрист, който съставлява Пола Джоунс в делото ѝ против Бил Клинтън. Конуей е и създател на анти-Тръмп политически комитет, написа New York Post.

Клаудия за първи път става известна преди няколко години, когато пуска изявления в обществените мрежи за родителите си, които тогава се развеждат.

Как израства

Клаудия Конуей израства в Ню Джърси дружно със своя брат близнак Джордж и двете си по-малки сестри Шарлот и Ванеса. През 2016 година фамилията се мести във Вашингтон, от което обаче тя въобще не е удовлетворена.

Впоследствие дружно с брат си се връщат в Ню Джърси, където живеят с баба им. Тази година Клаудия приключва лицей.

Какво прави в TikTok

Клаудия има впечатляващите 1.6 милиона почитатели в обществената мрежа. Става известна с персоналните клипове, които разгласява, критикувайки шефа на майка си Доналд Тръмп. В TikTok е поствала и наличие в поддръжка на придвижването Black Lives Matter, както и в поддръжка на правото на дамите за аборт.

Кои са идолите ѝ

Определяща се като активистка, Клаудия издава пред USA Today, че крайнолевият представител на Ню Йорк Александрия Окасио-Кортез и съдията от Върховния съд Рут Бадер Гинсбърг са двама от идолите ѝ.

18-годишното момиче също по този начин споделя, че откакто се е образовала по тематики като еднополовите бракове и абортите, е решила да предизвиква прогресивни дела посредством каналите си в обществените мрежи.
 От гола фотосесия за Playboy до филм за дребна продажница - сексуализираното детство на на Брук Шийлдс, разказано в Pretty Baby: Brooke Shields
От гола фотосесия за Playboy до филм за дребна продажница - сексуализираното детство на на Брук Шийлдс

Какво се е случило, когато е била дребна

Кой е един от най-скандалните ѝ моменти до момента

На 26 януари 2021 година Клаудия декларира, че нейна фотография, на която е без горнище, се е появила в акаунта на майка ѝ в Twitter. Момичето в началото споделя, че грешката евентуално е станала, когато майка ѝ е взела телефона ѝ, което постоянно се случва. " Предполагам, че инцидентно го е разгласила или някой я е хакнал ", споделя тогава Клаудия.

Впоследствие тя обаче стартира по-настоятелно да твърди, че майка ѝ в действителност е била хакната. Дори полицията започва лично следствие по случая.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР