18-годишен младеж от Пазарджик е намушкал 21-годишен, който въпреки усилията

...
18-годишен младеж от Пазарджик е намушкал 21-годишен, който въпреки усилията
Коментари Харесай

Ученик уби с нож 21-годишен младеж в Пазарджик

18-годишен юноша от Пазарджик е намушкал 21-годишен, който макар напъните на лекарите е умрял, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи.

Трагедията се е разиграла в петък малко преди 19.00 ч. На телефон 112 е бил получен сигнал за случилото се. По първични данни на улица в регионалния град е станало сдърпване сред двама младежи – Ангел З. и Никола Р., при което по-младият – Никола, извадил нож и пробол другия. Според осведомени Ангел се разхождал с приятелката си Дарина в региона на жилищния блок в кв. “Запад “, където е живеела.

Изненадващо към тях доближил 18-годишният Никола, който се нахвърлил върху момчето с нож, пробождайки го в региона на корема. Незабавно към мястото на случая са ориентирани автопатрули на РУ-Пазарджик и кола за спешна помощ на „ Спешна помощ “. Те намерили Ангел в безпомощно положение с прободни пострадвания. За страдание макар намесата на медицинския екип на път към болничното заведение потърпевшият е умрял.

Периметърът към мястото на престъплението е блокиран, осъществен е подробен оглед от дежурна група чиновници от ОДМВР и РУ-Пазарджик в наличието на правосъден доктор. За случая неотложно е известена Окръжната прокуратура в Пазарджик.

Криминалистите са открили самоличността на нападателя, който е 18-годишен гражданин на регионалния град. Той напуснал местопроизшествието с лека кола и все още се укрива. Предприети са поредност от оперативно-издирвателни дейности за неговото локализиране и задържане. Работата по случая продължава, води се досъдебно произвеждане под наблюдението на прокурор от окръжната прокуратура.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР