16-годишен син на селски свещеник е сред четиримата непълнолетни, задържани

...
16-годишен син на селски свещеник е сред четиримата непълнолетни, задържани
Коментари Харесай

Потресаващи подробности за учениците, ограбили таксиметров шофьор в Старозагорско! Момчетата били от примерни семейства, а единият от тях се оказа...

16-годишен наследник на селски духовник е измежду четиримата малолетни, арестувани за въоръжен обир на таксиметров водач край Стара Загора, написа " Монитор ". Тежкият случай, при който въоръжени с брадвичка и нож младежи заплашиха лидер на казанлъшката компания „ Вил такси “ и отмъкнаха 185 лева и мобилен телефон стана малко след среднощ в четвъртък по основен път І-5 край до отбивката за село Змейово.

Грабежът е сбъднат откакто изплашеният за живота си 45-годишен Николай Т. изпуснал кормилото на автомобила си „ Шкода Октавия “ и той се врязал в мантинелата.

Яко надрусаните с канабис хлапаци, които се качили в таксито от центъра на село Горно черковище преджобили леко ранения лидер и го зарязали на произвола на ориста. Сигналът на телефон 112 подал директно преминаващ водач, който видял авариралата кола и окървавения в купето мъж. За броени минути 4 полицейски патрулки блокирали региона. Извършителите били арестувани на към 300 м от местопроизшествието до момента в който чакали друго такси.

В компанията с изключение на попския наследник Динко Б. били 15-годишният Димитър Х., 17-годишният Стилиян Г. и тарторът им, миналият през три присъди за пробация Кристиян Георгиев. От него са конфискувани нож и брадвичка, което дало съображение на наблюдаващия прокурор да изиска налагането на непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Другите трима, възпитаници в казанлъшка професионална гимназия са пуснати на независимост под опеката на родителите си.

В Горно черковище са изумени от случилото се, по думите на локалните поданици Динко, Митко и Стилиян били от примерни фамилии, не били лишени от нищо, никой не знаел че се друсат. Хората там упрекват за случилото се 17-годишния Кристиян, който бил към този момент осъждан за шофиране под въздействие на опиати и за владеене на марихуана.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР