13-годишно момиче е било блъснато от кола в Монтана. На

...
13-годишно момиче е било блъснато от кола в Монтана. На
Коментари Харесай

Инцидент край училище в Монтана: кола удари дете

13-годишно момиче е било блъснато от кола в Монтана. На 19 октомври към 12,00 ч. при придвижване по бул. “Александър Стамболийски ”, с посока от центъра на регионалния град, 37-годишна монтанска шофьорка на лек автомобил „ БМВ 330 XD “ блъснала погрешно пресичащото пътното платно момиче на 13-годишно дете.

Произшествието е станало наоколо до входа на комерсиална гимназия.

При ПТП-то на пешеходката е породена телесна щета, изразяваща се в комоцио, без заплаха за живота.

Пробите на дамата лидер за приложимост на алкохол и опиати са негативни. По случая е осъществен оглед и формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 343, алинея 1, б. “б ” от Наказателен кодекс.

В същия ден вечерта 19-годишен монтански гражданин е арестуван за 24 часа в ареста на районно управление (на МВР) Монтана за владеене на наркотични субстанции. В двора на бивше учебно заведение в монтанския кв. „ Мала Кутловица “ криминалисти от районно управление (на МВР) Монтана открили 19-годишен локален гражданин, за който имало информация, че държи наркотични субстанции.

В момента на инспекцията той изхвърлил на земята бял полиетиленов плик. От осъществения оглед на местопроизшествието е открито, че пликът съдържа 10,2 грама суха зелена листна маса канабис. При направения персонален обиск от джоба на панталона на 19-годишния е конфискувана бяла полиетиленова свивка, съдържаща 1 грам суха зелена листна маса канабис.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 354 а, алинея 3, т. 1 от Наказателен кодекс.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР