12-годишно момче от Велинград е открито мъртво върху метален електрически

...
12-годишно момче от Велинград е открито мъртво върху метален електрически
Коментари Харесай

Трагедия! Дете загина на електрически стълб

12-годишно момче от Велинград е намерено мъртво върху железен електрически дирек с високо напрежение.

" Около 16 ч. на телефона за незабавни повиквания е получен сигнал в Районно ръководство - Велинград за това, че от железен електрически дирек от високо напрежение виси безжизненото тяло на дете. 

Незабавно към мястото са били изпратени екипи на районната работа „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ във Велинград, автопатрули на районното ръководство, дежурна група на районното ръководство, кола за спешна помощ на Спешна помощ, заяви БНР. Беше потърсено подпомагане на електроразпределителното сдружение, което да спре краткотрайно електричеството, което протича през въпросния дирек, с цел да може тялото да бъде свалено. При първичния оглед, който е осъществен на местопроизшествието, по всяка възможност се касае за удар от високо напрежение. 

Може би детето се е катерило по този електрически дирек, когато е била ударено от волтова дъга. Извършен е оглед под управлението на проверяващ служител на реда и специалисти криминалисти на мястото. Разпитани са хора. Има формирано досъдебно произвеждане ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР