11 ни е любимо число, поради няколко причини. Най-вече, защото

...
11 ни е любимо число, поради няколко причини. Най-вече, защото
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

11 ни е обичано число, заради няколко аргументи. Най-вече, тъй като е в разгара на лятото и ваканциите, когато сме с преповдигнато въодушевление, разрошена от вятъра и солената вода коса и със сиящи очи, в които се оглеждат лазурно синьото море и небе. Като към това прибавим и малко свежа нова музика, става просто прелестно. Е, и едно студено коктейлче в никакъв случай не е ненужно.
 5 нови песни от седмицата с The Chemical Brothers, Zaz, Михаела Маринова, Post Malone, Ан-Мари
5 нови песни от седмицата

Ето каква нова музика ни предлага последният уикенд на юли

Без да губим повече време започваме с  Дейвид Гилмор и електронната група the Orb , които оповестиха Metallic Spheres in Colour - ремиксирана и преосмислена версия на техния взаимен албум от 2010 година

" Идеята за Metallic Spheres in Colour беше, че Алекс Патерсън - създателят на Orb можеше да направи повече за първата версия и той в действителност нямаше опция, тъй като имахме философия да вършим музиката като Blade Runner саундтракът се среща с " Wish You Were Here, " изяснява продуцентът на плана в прессъобщение. " И по този начин, попитах го, за какво не го ремиксираме и не го създадем като класика на Orb? И правейки това стана един изцяло друг албум. "

Очакваме албума на 27 септември, а в това време можем да чуем " Metallic Spheres In Colour: Movement 1 - Excerpt ".

Алис Купър разкри " Welcome to the Show " - третият сингъл от новия му албум Road , който идва на 25 август. Следвайки модела, открит от предходните сингли " I`m Alice " и " White Line Frankenstein ", " Welcome to the Show " също не разочарова. 

Както подсказва името на албума, Купър включва музикантите от бандата си за концерти в записа, придавайки му силата на осъществяване онлайн. 

Рязко сменяме вълната, с цел да чуем Оливия Родриго, която се завърна грандиозно със сингъла " vampire ", с който реализира най-големия дебют в кариерата си. 

Днес, 11 август, носителката на три награди Грами пусна " bad idea right? " - второто парче от идния ѝ албум GUTS, който излиза на 8 септември. Песента носи силата на поп-рок музиката от 90-те години, която Родриго е трансформирала в своя запазена марка. 

Tones And I показа нов независим сингъл, озаглавен " The Greatest ".

Относно песента, Tones And I споделя: " " The Greatest " показва същността на женската мощ. Когато пишех песента, желаех да основа нещо, което да накара дамите да се усещат мощни и смели. Гордея се, че съм жена и непрекъснато се въодушевявам от тях. "
 5 нови песни от седмицата със Сиара и Крис Браун, Джеймс Блънт, Питър Гейбриъл, Малума и LP
5 нови песни от седмицата

Какво слушаме през първата седмица на август

След близо една година пауза от музикалната сцена Mona се завръща с новата си ария " Счупено сърце " . Тя е дело на взаимната им работа с Искрен Тончев-Искрата, с който младата певица от дълго време желае да направи колаборация.

Режисьор на видеото е Люси Иларионов, с който Mona работи за пръв път, а оператор е Христо Спиридонов. Снимките протичат във Варна, където екипът пресъздава една лятна любовна история сред изпълнителката и модела Адриян Дянков.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР