Южна Корея съобщи за 25 нови случая на заразяване и

...
Южна Корея съобщи за 25 нови случая на заразяване и
Коментари Харесай

Какво се случва в Южна Корея

Южна Корея съобщи за 25 нови случая на заразяване и три жертви на коронавируса през последните 24 часа, предаде Асошиейтед прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5165
С това общият брой на заразените в страната достигна 10 537, а жертвите на пандемията достигнаха 217.

Южнокорейският център за борба със заразните заболявания уточни днес, че най-малко 929 случая са свързани с лица, пристигнали от чужбина, информира БТА. Повечето от тях са открити през последните три седмици.

91 души, " оздравели " от ковонавирус в Южна Корея, с нови положителни проби

Разпространението на коронавируса в Южна Корея се забави значително от началото на март, когато страната съобщаваше за около 500 случая дневно, припомня АП. Здравните власти обаче изразяват опасения от " тихо разпространение " през барове и други места за отдих, което може да означава отслабване на социалното дистанциране.

Южнокорейският премиер Чун Се-кьон заяви на среща за стратегиите за борба с вируса, че се обсъждат нови правила, които да позволят на хората " известна икономическа и социална дейност ", като в същото време спазват необходимата дистанция, за да се забави разпространението на вируса.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5165  Китай записва нови 108 случая на COVID-19 Китай записва нови 108 случая на COVID-19  Броят на жертвите на ковид в Съединени американски щати понижава, само че въпреки всичко те са 1514 Броят на жертвите на ковид в Съединени американски щати понижава, само че въпреки всичко те са 1514  Полугол ром с COVID-19 избяга от болница в София Полугол ром с COVID-19 избяга от болница в София
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР