Цената на горивата е геополитика. Вчера казах на едни недоволни

...
Цената на горивата е геополитика. Вчера казах на едни недоволни
Коментари Харесай

Намери му цаката: Ревизоро ще въоръжава 500 000 българи, недоволни от цените на горивата, за да нападнат Русия и САЩ

Цената на горивата е геополитика. Вчера казах на едни недоволни хора, че като станат 500 000 души, ще ги въоръжим и ще ги пуснем да преплуват Черно море и Атлантическия океан, за да нападнат Русия и САЩ. Ще ги изненадаме със сигурност и могат да свалят цените на горивата.
Това каза пред камерата на БНТ депутатът от Обединени патриоти Емил Димитров-Ревизоро, който коментира темата за растящите цени на горивата.

" Цените на горивата са световно цени. Дълго време имаше интерес цената на горивата да са ниски, за да страда Русия. Сега САЩ атакува Иран и налага санкции. САЩ и Русия в момента имат интерес от тези високи цени. Всичко това е геополитика. Българският премиер и българското правителство по никакъв начин не могат да влияят на тези цени. Не можем да стачкуваме под прозореца на премиера и да очакваме, че той ще се обади на Доналд Тръмп или Валдимир Путин, за да ги заплаши да свалят цените. Тези стачки са политически. И все пак в България те са най-ниски от целия Балкански полуостров. В Румъния, Гърция, дори в Скопие цените са по-високи. Нормално е цените в отделните градове да са различни. Това е политика на различните вериги. Те се дебнат. Нормално е и на една магистрала, където минават повече коли, цените да са по-високи ", разкри Ревизоро.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР