Уточнихме как ще действаме. До четвъртък ще се изготвят списъци

...
Уточнихме как ще действаме. До четвъртък ще се изготвят списъци
Коментари Харесай

Подробности за организацията по ваксинирането срещу COVID-19

Уточнихме как ще действаме. До четвъртък ще се изготвят списъци с медиците от първа линия. След това ще се уточни логистиката и в понеделник ще се съберем, за последни уточнения. Това заяви на брифинг министърът на здравеопазването проф., съвместно с директорите на шестте РЗИ-та, отговарящи за организацията по ваксинирането срещу COVID-19, във връзка с организацията по ваксинирането срещу COVID-19.

Той уточни, че хладилници за съхранение на ваксините, ще има на всички места, където трябва. " До края на годината ще се сключат договори за доставка на хладилници. Най-важното е, че първите хладилници са доставени. Много е рано да се говори за отваряне на всичко от 21-ви декември ", обясни министърът на здравеопазването.



" Разпоредил съм проверки навсякъде. Има наложени санкции за неспазване на мерките в големи търговски вериги ", увери проф. Ангелов.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16375  Дания стяга ограниченията, с цел да овладее растежа на новозаразените с ковид Дания стяга ограниченията, с цел да овладее растежа на новозаразените с ковид  Ковид поделение е разкрито в болничното заведение в Девня Ковид поделение е разкрито в болничното заведение в Девня  COVID-19 покоси двама служители на реда от Министерство на вътрешните работи - Пловдив COVID-19 покоси двама служители на реда от Министерство на вътрешните работи - Пловдив
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР