Управителят на етажната собственост и търговците в София могат да

...
Управителят на етажната собственост и търговците в София могат да
Коментари Харесай

От "Московска" 33 с важно предупреждение: Грози ви голяма глоба, ако...

Управителят на етажната собственост и търговците в София могат да се сдобият с акт до 500 лв. за непочистен сняг пред блока или дадения обект, съобщава " Монитор ".

Преди това да се случи обаче, физическите лица биват предупреждавани от Столичния инспекторат, след което следва фиш на стойност 50 лв., а накрая се стига и до акт, който може да бъде до 500 лв., обясниха от „ Московска “ 33.

От общината предупредиха по-рано днес управителите на етажната собственост и търговски обекти, че имат ангажимент да почистят прилежащите към сградите тротоари.

Кметът на София Йорданка Фандъкова е разпоредила и на инспектората и фирмите, ангажирани със снегопочистването, да създадат организация за работа и да мобилизират необходимите екипи и техника. Фирмите разполагат със 169 снегорина, които ще бъдат разположени на 68 местостоянки в града, за да бъдат максимално близо до районите, които ще почистват. Приоритетно ще се обработват пътните платна на улици и булеварди, по които се движи общественият транспорт.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР