Това не е нормално за изказване на обединителя на нацията.

...
Това не е нормално за изказване на обединителя на нацията.
Коментари Харесай

В ранни зори Цветанов насмете президента Радев и Нинова, а за премиера Борисов и Валери Симеонов каза, че са се...

Това не е нормално за изказване на обединителя на нацията. Аз мога да кажа, че демокрацията не е в опасност - тя е в опасност, когато имаме служебен кабинет, когато еднолично се управлява от президента на страната, когато се води политика на тъмно. Ние имаме стабилно правителство, имаме най-ниската безработица от последните 12 години, отличното председателство, което направихме, това, което получаваме като доверие от Европа, това дразни президента Румен Радев. Той няма как да го преглъща това, защото е президентът на БСП. Този остър коментар направи Цветан Цветанов по повод вчерашната реч на президента по повод 10 ноември.

„ Това е единственият президент, който не е идвал в парламента да направи обръщение. Той не може да излезе от тази сянка, знае, че беше номиниран и подкрепен от БСП “, допълни Цветанов в сутрешния блок на БНТ

„ Страната ни с всеки изминал ден става все по-хубава. Тук е едно от най-хубавите места за живеене в ЕС, дори в Европа. Опозицията постоянно търси конфронтация, там няма диалог, БСП не са единни “, каза още председателят на ПГ на ГЕРБ.

„ В този документ се постигна съгласие, защото няма правна обвързаност към държавите, които подкрепят този пакт - това означава, че всяка държава ще може да взима своето решение. Какво й е отношението на г-жа Корнелия Нинова към евродепутатите от БСП, които подкрепиха пакта? “, попита Цветанов относно Пакта за миграцията към ООН.

„ Трябва да съдим хората по действията, Валери Симеонов се извини, премиерът Бойко Борисов също го направи. Аз мога да кажа, че Симеонов през цялото време винаги е отстоявал да водим политики, които да стигат до хората. Той има близък човек, за когото се грижи, но никога не го е казвал “, коментира Цветанов ситуацията с Валери Симеонов и продължаващите протести на майките на деца с увреждания.

„ Искам да попитам каква е позицията на президента Радев и г-жа Нинова, те са едно цяло, каква е позицията за Русия, за Украйна, защото Европейската народна партия призова да им се помогне “, каза още Цветанов във връзка с ЕНП.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР