Специалната награда на името на Аце Ангелевски получиха дует Expose

...
Специалната награда на името на Аце Ангелевски получиха дует Expose
Коментари Харесай

Дует Expose със специалната награда от международен фестивал

Специалната награда на името на Аце Ангелевски получиха дует Expose - единствените българи с участие в 28-ото издание на международния фестивал " Охридски трубадури ". Музикалният форум се проведе миналия уикенд, а Цвети и Светльо от Expose, освен признанието на международното жури, грабнаха и сърцето на публиката с емоционално изпълнение на хита им „ Не се предавам “.

„ Песента, която ни донесе наградата в кампанията „ Певец на годината “ в България не само допадна на зрителите в Македония, но и стана причина да получим покана за работа в чужбина “, разказва Цветелина Маринова. „ С гордост и вълнение споделяме, че приехме предложението за съвместна работа от най-популярния македонски композитор Григор Копров, който е и основател на фестивала. “ – допълва Светослав Владимиров.
`Дует

Копров, който създава най-големите хитове на Тоше Проески, както и на други талантливи македонски изпълнители, остана впечатлен от българите и ги обяви за най-големите звезди на Балканите. С това явно се съгласиха и още от членовете на журито, между които международни продуценти и музикални мениджъри и Expose получиха богата колекция от предложения за интернационални проекти. Цвети и Светльо споделиха, че освен професионалните оферти, са останали дълбоко трогнати и от топлото отношение на големия Владо Калембер - фронтменът на култовата юго банда „ Сребърни крила “, който получи наградата за цялостно творчество на фестивала и не скри възхищението си от българите.



„ Радваме се, че постигнахме такъв успех, точно с тази песен и благодарим на Ненчо Касъмов, за това, че ни вдъхнови да приемем участието в " Охридски трубадури " - казват Цвети и Светльо - Тези, които ни познават, знаят, че „ Не се предавам “ е създадена точно за такива моменти, в които си на ръба да се откажеш, но любовта към това, което вършиш ти дава вдъхновение и сили. “

Expose не скриха, че успехът в Македония няма да е последната голяма новина от тях за тази година и издадоха, че подготвят фантастичен подарък за феновете си, в средата на октомври.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР