Пословичната с красотата си 46-годишна актриса Анджелина Джоли присъства на ...

Пословичната с красотата си 46-годишна актриса Анджелина Джоли присъства на

Анджелина Джоли показа стряскащ външен вид

Пословичната с красотата си 46-годишна актриса Анджелина Джоли присъства на премиерата на филма на Marvel " Вечните ", в който изпълнява една от ролите.

Към звездата на червения килим се присъединиха петте ѝ деца, които пожелаха да подкрепят майка си по време на прожекцията. Мнозина обаче забелязаха не топлината на семейния момент, а вида на актрисата.

Джоли е била доста слаба през целия си живот, защото се е борила с анорексията още като тийнейджърка. През последните десетилетия обаче върху нея е оказвано влияние от вече бившия ѝ съпруг Брад Пит или от режисьорите на филми, които са отказвали да одобрят Джоли за роля, докато не напълнее малко.

Напоследък изглежда сякаш здравето на звездата се е влошило, тъй като всички на премиерата забелязаха острите ѝ рамене, изпъкналите ключици, тънките ръце, изпъкналите кости и кръговете под очите.

`Анджелина

Актрисата винаги е спирала да се храни, когато е подложена на стрес, така че по време на развода си с Брад Пит, с когото прекара повече от десетилетие заедно, Джоли напълно загубила апетит, пише Central Recorder.

Процесът за попечителство над децата им продължи четири години, за които състоянието на звездата не се подобри много. Стигнало се е дотам, че децата да подканят майка си да започне да се храни, тревожейки се за нея.
`Анджелина

Ситуацията се е оказала толкова критична, че папараци хващат актрисата да напуска болницата, а целта на посещението тя е решила да не съобщава. Джоли обикновено говори открито за операциите си и за битката си с рака, като се опитва да мотивира жените да се грижат за здравето си и да се подлагат на редовни прегледи.

Тази прикритост накара феновете ѝ да повярват, че заради отслабването и последиците от него върху тялото ѝ е била необходима лекарската помощ.

Източник: fakti.bg