По-рано тази година от Honda представиха 11-тото поколение на Civic

...
По-рано тази година от Honda представиха 11-тото поколение на Civic
Коментари Харесай

Honda показа новия Civic Type R

По-рано тази година от Honda представиха 11-тото поколение на Civic и макар феновете да очакват първите бройки с нетърпение, то истинските маниаци на тема Honda все още очакват може би последния Type R с бензинов двигател. За да ги зарадват, японците разпространиха две снимки на които се вижда най-мощния Civic, макар и покрит с камуфлаж.

Въпреки елементите за прикритие, можем да отличим няколко съществени елемента във визията на Type R, които да я отличат от стандартния модел. В предната част, например, можем да видим по-агресивния дизайн на бронята, както и голям централен отвор. За разлика от стандартния Civic, тук решетката между фаровете е значително по-голяма, а под тях откриваме други отвори от двете страни на бронята.



Джантите са ни познати от предишни поколения на модела и няма да е изненада ако при серийната версия видим друг дизайн, но по-интересното е, че зад тях откриваме големи спирачки и червени спирачни апарати с надписи Brembo.

Задната част може да се похвали с интересно монтирано задно крило, което на пръв поглед изглежда фиксирано за багажника. Бронята пък се е сдобила с голям дифузьор и централно разположени накрайници на ауспусите, средният от които с по-голям диаметър.
`Honda

Все още няма информация за техническите характеристики на модела, но според последни слухове, под капака ще работи 2.0-литров бензинов двигател с над 310 конски сили. Повече информация ще разберем през следващата година, когато от Honda готвят и официалното представяне на един от най-интересните хот хечове на пазара.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР