Популярният турски актьор Къванч Татлъту е приет в болница със

...
Популярният турски актьор Къванч Татлъту е приет в болница със
Коментари Харесай

Турският актьор Къванч Татлъту е приет в болница със съмнения за коронавирус

Популярният турски актьор Къванч Татлъту е приет в болница със съмнения за коронавирус, съобщава турският в. " Хюриет ", предава БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3524
Любимецът от турските сериали на милиони жени по целия свят се е почувствал зле предната вечер и е отишъл в болница, за да бъде прегледан.

Актьорът е настанен в болничното заведение и според информации има съмнения, че може да е заразен с коронавирус.

Двамата със съпругата му Башак Татлъту се бяха оттеглили в самоизолация в къщата си в гориста местност в Кемербургаз, Истанбул.

Къванч Татлъту е добре познат и в България с ролите си в хитови сериали като " Перла ", " Забраненият плод ", " Север Юг " и пр.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3524  Хампарцумян: Ще бъде извънредно неприятна година, само че светът не свършва Хампарцумян: Ще бъде извънредно неприятна година, само че светът не свършва  Двама души избягаха от карантината си във Великотърновско Двама души избягаха от карантината си във Великотърновско  Бебето на родилка с ковид в Скопие е в интензивното поделение Бебето на родилка с ковид в Скопие е в интензивното поделение
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР