Кметът на село Крумово, община Родопи, област Пловдив Румяна Самоковарева

...
Кметът на село Крумово, община Родопи, област Пловдив Румяна Самоковарева
Коментари Харесай

Сигнал към ФАКТИ: Скандален кмет на ГЕРБ тръгва към депутатско място

Кметът на село Крумово, община Родопи, област Пловдив Румяна Самоковарева от ГЕРБ е кандидат за народен представител в листата на ГЕРБ-СДС за 17-РИК в Пловдив област.

С такъв сигнал читатели на ФАКТИ се свързаха с нашата медия.

Проверка на медията ни в сайта на Районната избирателна комисия в Пловдив област показва, че Самоковарева е на седмо място в листата за парламентарните избори на 14 ноември. Водач на листата е Дани Каназирева.

" Кметът с най-разбитите улици на селото си в община Родопи, проверяван от ДНСК и прокуратура, в момента е кандидат за депутат от област Пловдив. Направо сме потресени! ", възмущават се нашите читатели.
Снимка: rodopi-info.com  Сигнал към ФАКТИ: Скандален кмет на ГЕРБ потегля към депутатско място

" Като жители на село Крумово за нас е позор такива " заслужили " хора изобщо да се опитват да управляват държавата ни! ", казват още те и ни изпращат кадри със следното описание: " Сами виждате от снимките каква къща си построи кметицата след като стана кмет и в какви локви газят децата ни! Явно добре печелят от заведението, което стопанисват и което е завзело тротоара ".
Снимка: Читател на ФАКТИ  Сигнал към ФАКТИ: Скандален кмет на ГЕРБ потегля към депутатско място

Припомняме, че това далеч не е първия сигнал, който ФАКТИ получава относно кметицата на село Крумово.

Първо, наши читатели се, стопанисвано от семейството на кметицата, което заема тротоара пред медицинския център в Крумово. По-късно съобщиха, че с мотор, като тогава на място имаше и пострадал.

Писаха ни и и със сигнал за това, че кметицата предложила децата на служители от общинската администрация да получават бонус от 5 точки при кандидатстване за общинските детски градини.

Казаха ни още и как, при положение, че 10 години вече е кметица на селото, след разговор, иницииран от представители на Министерството на отбраната, че жителите на Крумово се притесняват от военните учения със самолети, които се провеждат в района.

" Такъв ли пример за успели личности, заслужили да са кандидати за народни представители, се дава за подражание? ", огорчени са читателите на ФАКТИ .
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР