Искаме разговор за бъдещето, не партийни свади за миналото, заяви

...
Искаме разговор за бъдещето, не партийни свади за миналото, заяви
Коментари Харесай

Нинова: Смяната на министри е загуба на време, Борисов и Цветанов са на финала

Искаме разговор за бъдещето, не партийни свади за миналото, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в село Баня, където се проведе семинар на парламентарната група на левицата.

Помолена да коментира последните скандали в управляващата партия лидерът на БСП заяви: Борисов и Цветанов са на финала, ние сме бъдещето.

Лидерът на БСП определи смяната на министри като безсмислена. „ Ние не коментираме личните качества на този или онзи кандидат, а казваме, че това няма да промени системата, няма да промени политиката. Просто смяната на един с друг човек, ако ще продължи както досега, е нещо безсмислено. Важно е моделът, системата, по която функционира и МВР, и всички министерства в България. Там трябва да се променят нещата”, каза още тя.

Нинова заяви, че по време на семинара са били взети решения за организацията на ПГ на „ БСП за България “ за настоящия парламентарен сезон. „ Тръгваме на срещи-разговори в цялата страна с амбициозната задача да се срещнем с максимално много български граждани”, каза лидерът на социалистите и обясни, че в Народното събрание ще останат само 20 народни представители от БСП.

„ Те ще отстояват нашите позиции и ще дават мнение по внесените законопроекти. Останалите тръгваме по срещи в страната, като ще пътуваме в сряда и четвъртък “, коментира тя. Нинова заяви, че има ключови моменти в работата на парламента, когато всички ще бъдат в зала – ветото на президента върху АПК, гласуването на новите министри, обсъждането на бюджета, законът за пътищата.

Социалистите са готови с четири законопроекта за внасяне в парламента – управление на държавните предприятия, наследството на тракийските българи, защита от домашното насилие, защита на българското производство и срещу двойния стандарт при храните.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР