Едва на 38 години почина нашият приятел и колега доктор

...
Едва на 38 години почина нашият приятел и колега доктор
Коментари Харесай

Коронавирусът взе първата жертва от екипа на Александровска болница

Едва на 38 години почина нашият приятел и колега доктор Калоян Куков - клиничен психолог в Клиниката по психиатрия на УМБАЛ " Александровска ", асистент в Катедрата по психиатрия и медицинска психология на Медицински университет – София, водещ експерт по психометрия и съдебно психологично оценяване у нас.

Д-р Куков придобива медицинска специалност по Клинична психология през 2012 г. и степен „ Доктор на науките” с дисертация на тема „ Неврокогниция и ХИВ “ през 2017 г. Защитил е два доктората, автор е на 2 монографии и 5 ръководства за психометричните качества на различни скали и клинико-психологична диагностика.

Д-р Куков бе отдаден до последния момент на работата си, съвестен и отговорен психолог, дълбоко уважаван човек и преподавател, с висок авторитет и обществен морал. Ще го запомним с неговата одухотвореност, позитивизъм и трудолюбие!, посочиха от болницата.



Поклон пред паметта му!

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16668  Община Тервел има намерение още веднъж да освободи търговци от наеми поради епидемията Община Тервел има намерение още веднъж да освободи търговци от наеми поради епидемията  Ангела Меркел: Без алкохол на публични места! Ангела Меркел: Без алкохол на публични места!  Меркел разкри по кое време Европейски Съюз ще позволи използването на имунизацията на Пфайзер и Бионтех Меркел разкри по кое време Европейски Съюз ще позволи използването на имунизацията на Пфайзер и Бионтех
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР