Докато чакаме от Porsche да решат дали да заменят бензиновия

...
Докато чакаме от Porsche да решат дали да заменят бензиновия
Коментари Харесай

Porsche тества хибридното 911 на „Ринга“

Докато чакаме от Porsche да решат дали да заменят бензиновия боксер с електромотори и да покажат електрическо 911, то вече виждаме първи кадри с хибридната версия на модела, която на теория трябва да комбинира най-доброто от двата свята. Хибридното Porsche 911 бе заснето по време на обиколка на Нюрбургринг и поне на пръв поглед не се отличава от познатия ни до момента модел.
`Porsche

Хибрдирната версия на спортното купе няма да бъде plug-in хибрид, което означава, че батерията ще се зарежда от рекуперираната енергия при спиране и спускане и няма да може да се захранва от контакт. Това което знаем е, че моделът ще използва електрическата тяга, за да подобри мощността на модела, а не толкова за да свали разхода на гориво.
`Porsche

За разлика от Taycan, който използва 800-волтова архитектура за зареждане, то хибридното 911 най-вероятно ще използва 400-волтова и доста по-малка батерия. Все още от Porsche не разкриват технически характеристики на модела, но очакваме те да станат ясни през следващата година с очакван дебют през 2023 година.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР