Германската марка публикува официални снимки на една свръхекстремна версия -

...
Германската марка публикува официални снимки на една свръхекстремна версия -
Коментари Харесай

Само дизелови мотори за новата екстремна G-Klasse

Германската марка публикува официални снимки на една свръхекстремна версия - Mercedes-Benz G-Klasse W464. Новата модификация на автомобила с висока проходимост е предназначена за армията и за специалните служби. Заедно с версията с пет врати има и вариант на пикап.

Ще припомним, че цивилният Gelendvagen от настоящото поколение беше представен през 2018 година, а неговата военна версия се произвежда от 1992 година без изменения. Най-накрая се появи нова.
`Само

Военната версия се различава от стандартния Mercedes G-Klasse 2021 с мощни стоманени брони, гуми за офроуд и шнорхел. В допълнение, всъдеходът е запазил характерната пластмасова решетка на радиатора.
`Само

За първи път новият военен Mercedes G-Klasse W464 е оборудван с LED оптика и 24-волтово електрическо оборудване. Предлага се изключително с трилитров турбодизел с мощност 245 конски сили и с осемстепенна автоматична трансмисия.
`Само

Прави впечатление, че армейският всъдеход запазва старото окачване на двете оси, докато обичайният Gelendvagen вече разполага с независимо предно окачване. Разбира се и тук, задвижването е на всички колела и се допълва от редуктор и блокировки на диференциалите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР