Здравето на крал Чарлз III тревожи приятелите му и двореца, тъй

...
Здравето на крал Чарлз III тревожи приятелите му и двореца, тъй
Коментари Харесай

Здравето на крал Чарлз още по-разклатено, близките му притеснени

Здравето на крал Чарлз III тревожи приятелите му и двореца, тъй като той продължава да се бори с тип рак.

" Говорейки с другари на краля през последните седмици за здравето му, най-честият отговор е: " Не е добре “, заяви Том Сайкс от Daily Beast.

Приятел на монарха твърди, че Чарлз " е решен да победи “, добавяйки:  " Всички остават оптимистични, само че той в действителност е доста зле. “

Кралският писар Тина Браун също загатна за здравословните проблеми на монарха, като неотдавна написа, че ракът на Чарлз е сложил принц Уилям и Кейт Мидълтън  " в плашеща непосредственост до възкачването на трона тъкмо когато са се надявали на интервал, в който да извадят децата си от общественото пространство. "

" Казаха ми, че вероятността за това им предизвиква мощно безпокойствие. “

Сайкс заяви също, че проектите за погребението на краля - с кодово име " Операция Менайски мост " сега се преразглеждат.

Отделен документ, който посочва какво е било по проект на погребението на кралица Елизабет през септември 2022 година и какво може да се направи по-добре идващия път, когато монарх почине, също се популяризира, съгласно Daily Beast.

Всички източници акцентират, че проектите за кралското заравяне непрестанно се преразглеждат. Бивш чиновник обаче признава, че здравословните проблеми на Чарлз са придали на проектите му друг нюанс и необходимост.

" Плановете са почистени от праха и интензивно се актуализират “, изясни някогашният чиновник.

Бъкингамският замък разгласи през февруари, че след интервенция за доброкачествено увеличаване на простатата е открито, че кралят има рак. В изказване се отбелязва, че 75-годишният Чарлз ще бъде подложен на " постоянно лекуване “ и е бил " посъветван от лекари да отсрочи обществените отговорности “. 

Дни по-късно той публикува изказване, в което благодари за всички положителни пожелания. Първата му обществена изява бе два месеца по-късно, когато присъства на Великденската работа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР