Властите в германския град Бремен не са дали разрешение за

...
Властите в германския град Бремен не са дали разрешение за
Коментари Харесай

Германските власти не разрешиха протест срещу мерките за COVID-19

Властите в германския град Бремен не са дали разрешение за провеждането на протест на 5-и декември, насочен срещу противоепидемичните мерки, позовавайки се на мотива, че подобно струпване на хора ще застраши общественото здраве във времена на пандемия.

Движението " Латерална мисъл " бе предвидила две протестни мероприятия за 5-и декември – едно пред централната гара в града и още едно на централния площад на пазара. По предварителна информация на двата протеста се е очаквало да се включат около 30 хиляди души, съобщават световните агенции.

От местната власт коментираха, че в продължение на седмици градът е направил прекалено много саможертви, за да ограничи разпространението на вируса и точно в този момент да се организират протести е " възмутително и безумно ".
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16087  Отварят първо яслите и градините, в случай че ограниченията имат резултат

Отварят първо яслите и градините, в случай че ограниченията имат резултат  Директор на учебно заведение във Видин също изгуби борбата с COVID-19 Директор на учебно заведение във Видин също изгуби борбата с COVID-19  Отварят първо яслите и градините, в случай че ограниченията имат резултат Отварят първо яслите и градините, в случай че ограниченията имат резултат
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР