Вирусът ни изненадва. Трябва да имаме усещането, че не сме

...
Вирусът ни изненадва. Трябва да имаме усещането, че не сме
Коментари Харесай

Д-р Симидчиев: Вирусът ни изненадва

Вирусът ни изненадва. Трябва да имаме усещането, че не сме преодолели този проблем и да спазваме мерките, които не са никак сложни. Това заяви пулмологът д-р Александър Симидчиев в ефира на БНТ.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9433
" Нещата не са никак спокойни в световен мащаб. Сякаш не е само клъстерно заразяване. Това, което наблюдаваме с увеличаването на случаите е, че когато се върнем към предишния си живот, а вирусът не е изчезнал, то той прави това, което най-добре може - заразява ни ", подчерта специалистът.

СЗО: Лечението на COVID-19 със стероида дексаметазон е научен пробив

Той бе категоричен, че лекарството дексаметазон трябва да се ползва само в болница и под лекарски контрол за лечението на COVID-19. Ние сме го прилагали, заяви още той.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9433  Още двама чиновници на община Благоевград са дали позитивни проби за COVID-19 Още двама чиновници на община Благоевград са дали позитивни проби за COVID-19  Предприемат се противоепидемични ограничения в 7-ми квартал в гр. Самоков Предприемат се противоепидемични ограничения в 7-ми квартал в гр. Самоков  Община Асеновград получава подаяние за детските градини в битката против COVID-19 Община Асеновград получава подаяние за детските градини в битката против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР