Арменският президент Армен Саркисян, който прекарва новогодишните празници в Лондон

...
Арменският президент Армен Саркисян, който прекарва новогодишните празници в Лондон
Коментари Харесай

Арменският президент е с COVID-19 и е в самоизолация

Арменският президент Армен Саркисян, който прекарва новогодишните празници в Лондон със семейството си се е заразил с коронавирус. Това съобщи днес пред местния в. " Грапарак " президентската канцелария, цитирана от ТАСС.

" Президентът Армен Саркисян посрещна Нова година в Лондон със семейството и внуците си. На 3 януари Саркисян претърпя в Лондон успешна операция на крака.

Президентът обаче е проявил симптоми на коронавируса. Направеният му тест за коронавирус се оказал положителен. Президентът Саркисян се е самоизолирал и временно ще продължи да изпълнява задълженията си дистанционно ", отбеляза президентската канцелария.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17862  В болница „ Д-р Иван Селимински “ в Сливен отваря лаборатория за проби за ковид В болница „ Д-р Иван Селимински “ в Сливен отваря лаборатория за проби за ковид  Вълчев изясни какво е нужно, с цел да стане ясно дали огромните възпитаници ще се върнат в клас Вълчев изясни какво е нужно, с цел да стане ясно дали огромните възпитаници ще се върнат в клас  Меркел привиква спешна среща за имунизирането против COVID-19, обмисля и удължение на локдауна Меркел привиква спешна среща за имунизирането против COVID-19, обмисля и удължение на локдауна
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР