Американец на 70 години, борил се с коронавируса в продължение

...
Американец на 70 години, борил се с коронавируса в продължение
Коментари Харесай

Оцелял от коронавируса американец получи сметка от над 1 милион долара за лечението си

Американец на 70 години, борил се с коронавируса в продължение на два месеца в болница в Сиатъл, беше изненадан неприятно, получавайки сметка за лечението си на стойност над 1 милион долара, предаде Франс прес.

Според в. " Сиатъл таймс " 70-годишният Майкъл Флор е бил приет в медицинския център " Swedish Issaquah " в Сиатъл. Той останал там 62 дни, като стигнал толкова близо до смъртта, че една вечер медицинските сестри му държали телефона, по който съпругата и двете му деца се сбогували с него.

Флор обаче се възстановил и напуснал болницата на 5 май под аплодисментите на персонала.

Сърцето му обаче " за втори път щяло да спре ", когато получил фактура от 181 страници на стойност 1 122 501,04 долара, заявил самият той пред вестника. В нея се описвали различните медицински грижи, които получил. В нея се включвали 9736 долара на ден за стая в интензивното отделение, близо 409 000 долара за поддържането на стерилна среда в продължение на 42 дни, 82 000 долара за използване на апарат за изкуствено дишане в продължение на 29 дни.

Не се очаква Флор да се наложи да плати тази сума от джоба си, защото той има медицинската застраховка за възрастни " Медикеър ", отбелязва вестникът.
Гигантският план за икономическа помощ, приет от Конгреса, включва 100 милиона долара за болниците, лекували пациенти с Ковид-19, отбелязва АФП.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9279 Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9279  Продължава изследването на контактните на доказаните случаи на COVID-19 в Лесидрен Продължава изследването на контактните на доказаните случаи на COVID-19 в Лесидрен  Президентът на Чили уволни здравния министър поради неуспеха в преодоляването на епидемията от ковид Президентът на Чили уволни здравния министър поради неуспеха в преодоляването на епидемията от ковид  Германска провинция подложена на критика за намаляване на рестриктивните мерки за обществени контакти в миг на увеличение на случаите на COVID-19 Германска провинция подложена на критика за намаляване на рестриктивните мерки за обществени контакти в миг на увеличение на случаите на COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР