10 самолета, собственост на Руската федерация, са блокирани на германски

...
10 самолета, собственост на Руската федерация, са блокирани на германски
Коментари Харесай

Руски самолети са блокирани в Германия

10 самолета, благосъстоятелност на Руската федерация, са блокирани на немски летища към този момент съвсем шест месеца поради западните наказания, свързани с войната в Украйна, съобщи Редактионетзерверк Дойчланд (RND), базирайки се на немското министерство на превоза.

Самолетите са обект на възбрана за политане поради глобите на Европейски Съюз. Те не могат да бъдат употребявани от притежателя и не могат да бъдат превозени до друго място, заяви немското Министерство на превоза.

Забраната влезе в действие на 27 февруари - три дни след началото на войната, и важи за полети от Русия до Германия, в това число и директни.

Според Министерството на превоза в Лайпциг сега се намират три съветски самолета Ан-124. Този вид самолети се употребяват най-вече за чартърни товарни полети.

В Кьолн има Bombardier BD-100-1A10 Challenger 300 и Boeing 737. Самолетите Boeing 737 се употребяват най-вече за пътнически полети. Bombardier има осем до единадесет места и постоянно се употребява като бизнес или частен аероплан.

Има Boeing 747 във Франкфурт-Хан и четири самолета в Баден-Баден: Cessna 750 Citation X, два Embraer ERJ-135BJ Legacy 600 и Bombardier BD-700-1A10 Global Express XRS. Всички самолети са за бизнесполети и са на частни лица.

Въпреки глобите на самолетите може да се прави профилактика, само че всевъзможни работи по поддръжката отвън това - да вземем за пример, даването на аварийни елементи, са неразрешени.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР