1. Лъвът има голямо сърце и много любов, която да

...
1. Лъвът има голямо сърце и много любов, която да
Коментари Харесай

11 истини за зодия Лъв

 зодия-Лъв

1. Лъвът има огромно сърце и доста обич, която да дава на света. Лъвовете имат състрадателно сърце и са склонни да бъдат извънредно милостиви и великодушни същества. Винаги са подготвени да оказват помощ на обичан човек в потребност.

2. Но Лъвът става неудържимо гневен, в случай че се възползвате от добротата им. Понякога Лъвът може да бъде прекомерно благ и някои не толкоз честни хора да опитат да се възползват от тяхното милосърдие.

Ако ви заловен, че злоупотребявате с положителната им воля, няма да се поколебаят да отприщят гнева на вътрешния си лъв и по този начин да ви изплашат, че към този момент да не си помислите за нелепости.

3. Когато Лъвът прави нещо, го прави в действителност. При тях няма половинчати неща. Често не могат да устоят на предизвикването и гледат да реализират ори невъзможното.

4. Презимето им е преданост. Ако има нещо, което можете да кажете за Лъва сигурно е, че те са едни от най-лоялните хора, които в миналото ще срещнете. Веднъж щом спечелите доверието им, ще имате съдружник за цялостен живот.

5. Лъвът е роден водач, който постоянно изпъква. Някои хора могат да открият, че Лъвът малко наподобява на шефа им, само че не може да се отхвърли, че те са изключителни водачи, които са способни да поведат своя тим към славна победа.

6. Лъвът е пряк и постоянно ще ви даде единствено обстоятелствата. Не е от този вид, който ще играе подло и зад тила на хората. Предпочитат да бъдат рисково директни, като с Лъва постоянно ще знаете къде тъкмо се намирате.

Най-близките до тях постоянно се обръщат към Лъвовете, с цел да схванат мнението за нещо „ без нелепости “.

7. Лъвът обича вниманието и обичта. Малко са нещата, които Лъвовете обичат повече от здравословната доза внимание и обич… изключително когато са от верния човек. Те обичат да се усещат мечтани и не обичат да бъдат подценявани.

8. Лъвът няма време да се занимава със завист и отрицателна сила. Лъвът е податлив да прости по природа. Те нямат желание да се занимават с токсични и омразни страсти, като биха предпочели просто да простят и да продължат.

9. Лъвът е изследовател на адреналин и би пробвал от всичко по един път. Лъвовете са същински жадни за живот и непрестанно преследват идната огромна тръпка или премеждие. Те ненавиждат скуката и се отегчават, в случай че вършат едно и също нещо всеки ден.

10. Лъвът е импровизиран и непредвидим в любовта. Що се отнася до любовта, Лъвовете обичат вълнуващите и непредвидими неща. Те са буйни любовници, които постоянно ще ви карат да се чудите какво още ще последва…

11. Лъвът е убеден извън, само че сензитивен извън. Лъвът постоянно е невъзмутим и убеден в държанието си, само че това, което мнозина, не осъзнават е, че те могат да бъдат много чувствителни от вътрешната страна. Понякога може да бъде засегнат, само че и да го скрие по метод, по който никой различен не може.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР