Мениджмънт


Теленор България определи Христо Цветков за директор

Теленор България определи Христо Цветков за директор "Стратегия и трансформация". ...

... в тази нова бизнес среда", каза Джейсън Кинг, Главен изпълнителен директор. "Добре изградената стратегия и управлението на трансформациите в бизнеса са ключов фактор за компаниите на бъдещето. Очаквам с нетърпение да бъда част от това вълнуващо пътешествие и страхотния екип на Теленор България", коментира Христо Цветков, директор "Стратегия и трансформация".


Швейцарският хранителен гигант Нестле обяви промени в мениджърския екип на

Швейцарският хранителен гигант Нестле обяви промени в мениджърския екип на ...

... проект за оптимизация на производствения процес (мениджмънт на цялостното производство), за да осигури устойчиви резултати с висока производителност и по-нататъшната автоматизация на производствените линии. Nestle ще инвестира 22 милиона лева във фабриката в София през 2021 година Компанията очаква ръст на печалбата през 2021-а, въпреки временния спад при някои продукти


Най-голямата банка в България -

Най-голямата банка в България - "УниКредит Булбанк", има нов главен ...

... септември 2013 година до края на 2017 година е директор "Банкиране на дребно" и член на УС в "УниКредит Булбанк". От юли 2020 година тя заема длъжността заместник главен изпълнителен директор на UniCredit в Румъния. Има икономическо образование, завършила е и MBA програма по международен бизнес в MIB School of Management в Италия.ПрофилИван Георгиев работи повече от 14 години за AmRest - ...

... има нужда да преосмислим стратегията си от гледна точка на локации, които са по-скоро свързани с нагласите на хора, които искат не толкова да дойдат да си вземат кафе, а да седнат, да общуват, да прекарат приятно време с приятели, с колеги - нещо, което им е липсвало до момента.


Ялчин Джем е новият търговски директор на Kaufland България и

Ялчин Джем е новият търговски директор на Kaufland България и ...

... нови предложения, отговарящи на изискванията на българския потребител и удовлетворяващи неговите нужди. Под ръководството на Ялчин Джем Kaufland ще продължи своята бизнес политика, в която търговската верига се фокусира върху предлагането на разнообразен асортимент от средно 20 000 артикула за страната, качество и свежест на достъпни за българския потребител цени.


Профил Михай Болдижар е представител на групата Bosch в България ...

... много лесно бързо да се адаптираме към новата реалност. Всеки от служителите ни беше оборудван с необходимата техника, за да осъществява дейността си от вкъщи. В допълнение интернет връзката както в България, така и в Румъния е на високо ниво и ни позволи много лесно да преминем в дистанционен режим.Годишното събрание на акционерите на Berkshire Hathaway е наричано "Уудсток ...

... когато Berkshire беше последният останал възможен инвеститор, и сключи високо печеливши сделки за спасяването на GE и Goldman Sachs. Инвестицията в GE донесе 50% възвращаемост, по-голяма част от която за три години. Сега обаче ликвидността на пазара не е толкова ограничена и Berkshire не среща толкова възможности за успешни инвестиции.


ПрофилОрлин Дочев има дългогодишен консултантски опит в разработване на бизнес ...

... ново начинание, което беше и малко познато на българския бизнес по онова време. Според мен предпоставка за успеха е да намериш правилните хора на правилното място и заедно да определите стратегията, която ще следвате. Все пак не съм Стив Джобс, за да кажа "това е посоката и така ще направим".


Раздялата на една от най-богатите и най-щедри двойки в историята ...

... University of Michigan и автор на книга за това как фондациите, включително фондация "Гейтс", влияят на образователната политика на САЩ. Един от страничните ефекти на тази сила е масовата "дезинформация", циркулираща относно това, което разводът може да означава за получателите на средства от фондацията, отбеляза Томпкинс-Щандж в Twitter. Източник: Reuters


Визитка Сандра Сантуш е главен изпълнителен директор на португалската BA ...

... където са. Като че ли пазарът на труда беше замръзнал, всеки изчакваше. Хорека бизнесът, разбира се, освободи много хора, но повечето не са квалифицирани. Така че не мога да кажа, че пазарът е пълен със свободна работна ръка. Може и да е пълен, но това не са хората, които търсим.


Общото събрание на Асоциацията на Банките в България (АББ), което

Общото събрание на Асоциацията на Банките в България (АББ), което ...

... тя е директор на управление "Кредитен риск", а от септември 2015 г. е директор на Международния център в "Корпоративно, инвестиционно и частно банкиране". Теодора Петкова е член на Надзорния съвет на УниКредит Кънсюмър Файненсинг и Уникредит Лизинг и има многогодишен опит като член на Борда на директорите на УниКредит Факторинг.Робърт Георгиу е бизнес консултант в направление Document Solutins в ...

... - хибридният модел. То позволява на служителите да имат достъп до файлове, да управляват документи и да работят по тях с колегите си в реално време, където и да се намират, използвайки силата на облака. Това носи отлична полза на всеки бизнес - от малък до корпоративен, независимо от индустрията.


Нора Бешкова поема позицията мениджър

Нора Бешкова поема позицията мениджър "Търговски маркетинг" на Девин ЕАД. ...

... компания, която предоставя широки хоризонти за служителите си, които демонстрират страст към работата си и искрено любопитство", допълва Таня Младенова, ръководител "Човешки ресурси" в Девин ЕАД. Нора Бешкова има бакалавърска степен по "Бизнес администрация" от Американския университет в Благоевград и магистърска степен по "Информационен мениджмънт" от Тилбурския универститет в Нидерландия.


Арх. Цветомир Павлов завършва магистърска степен по "Обществени сгради" в ...

... От визуална гледна точка винаги залагаме на обща концепция, която да се усеща във всеки детайл - от рецепцията до ориентационната система в пространството, чиито елементи се обмислят и създават изцяло inhouse в студиото ни. Смятаме, че всяко пространство трябва да разказва история, която го прави уникално и отличаващо се.


"УниКредит Булбанк" има нов директор "Банкиране на дребно" и финансов ...

... започва своята банкова кариера през 2004 година като кредитен анализатор в "Банкиране на дребно". След това заема различни длъжности, сред които анализатор "Планиране и контрол", директор "Планиране и контрол" и главен финансов директор на "УниКредит Банк Баня Лука". Сандра Войнович има диплома по Финансов мениджмънт от университета в Баня Лука.


Кей Сарджънт ще бъде гост лектор в серията събития на ...

... на факта, че връщането в офиса от миналото не е отговор 2. преминаване от фиксирано към гъвкаво работно време и създаването на повече от една работна среда 3. преосмисляне на целите на мястото и създаване на завладяващи пространства, които отговарят на тези цели и които привличат хората да бъдат тамНай-богатият човек между Виена и Москва не обичаше публичността. През ...

... оперира още в Сърбия, Черна гора и Унгария. Преди това PPF подписа споразумение с шведската MTG, тогава собственик на "Нова броудкастинг груп", за придобиване на медийната група за 185 млн. евро. Сделката обаче беше спряна от Комисията за защита на конкуренцията със странни доводи, че телевизията имала "голям пазарен дял".


"МЕТРО България" обявява назначението на новия си главен изпълнителен директор ...

... на различни пазари. МЕТРО Кеш енд Кери България ЕООД е най-голямата компания за търговия на едро, оперираща на българския пазар от 1999 година, обслужваща клиенти от хотелския и ресторантьорския бизнес, търговци и фирми. Компанията управлява 11 кеш енд кери магазина, както и 1 снабдителна база, с над 2 100 служители.


Най-добре платеният мениджър във Великобритания от няколко години е жена.

Най-добре платеният мениджър във Великобритания от няколко години е жена. ...

... миналата година продажбите на Bet365 са спаднали с 8% до 2,8 милиарда долара най-вече заради множеството отменени спортни събития в резултат на пандемията. Приходите са се свили със 74 на сто до 194,7 милиона долара. Въпреки това от компанията посочват, че не са освободили или пуснали в отпуск свои служители.


Китайски държавни служители посъветваха шведската верига H&M и други чуждестранни ...

... памук от Синдзян. Друг говорител на правителството на Синдзян заяви по време на брифинга, че китайците не искат продуктите на компании като H&M и Nike, които бойкотират памука от региона. Той твърди, че би приветствал компаниите да посетят памучните полета там, за да се убедят сами за условията на работа.


След като от инвестиционния фонд PPF вчера официално потвърдиха смъртта

След като от инвестиционния фонд PPF вчера официално потвърдиха смъртта ...

... bTV. Вчера стана ясно, че в събота най-богатият източноевропеец с богатство, изчислявано на 15,9 милиарда долара, е загинал в инцидент с хеликоптер по време на пътуване в Аляска. Обновена Собственикът на bTV и Telenor у нас е загинал в катастрофа с хеликоптер Той е бил на ски екскурзия в АляскаПовечето хора на възраст между 80 и 89 години при ...

... да повлияе на управлението ѝ. Близък до него човек твърди, че плановете му ще станат по-ясни, когато делът му се повиши до близо 20%. Други запознати с мисленето му казват, че той е искрено загрижен за съдбата на корпоративна Италия и би искал наследството му да се простира отвъд EssilorLuxottica.


ВизиткаДжордж Маргонис е генерален директор на "Филип Морис България". Има ...

... работа. Във Philip Morris International търсим подходящия баланс, като осигуряваме на служителите си възможност за избор за това как и откъде да изпълняват работните си задължения безопасно, и същевременно създаваме условия за работа от разстояние и колаборация чрез физическо присъствие в офиса. Какво пише във Вашия наръчник за дистанционно лидерство?


Акционерите на Toshiba гласуваха за независима проверка на твърденията, че

Акционерите на Toshiba гласуваха за независима проверка на твърденията, че ...

... последните три години броят на активистките фондове нарасна трикратно, като те са били 44 към края на миналата година. Самото разследване ще се проведе от трима независими адвокати и ще има времеви обхват от до три месеца, а откритията им ще бъдат публикувани на общото събрание на акционерите през юни.


Mилeнa Kapaилиeвa e диpeĸтop "Чoвeшĸи pecypcи" в Каuflаnd Бългapия. Чacт ...

... ни към тях е същият като този към нашите външни клиенти - за тях извършваме професионална услуга, която следва да отговаря на високите ни стандарти за качество. За наша радост, в Kaufland от години имаме високо ниво на дигитализация, като при настъпването на извънредната ситуация се възползвахме изцяло от нея.


Siemens България създаде нова длъжност - мениджър по устойчивостта, която

Siemens България създаде нова длъжност - мениджър по устойчивостта, която ...

... добавя тя. Siemens традиционно заема водещи позиции в престижни международни класации за устойчивост като Dow Jones Sustainability Indeх. През 2020 г. компанията бе класирана на второ място сред индустриалните конгломерати с най-високи резултати в области като иновации, киберсигурност и опазване на околната среда (оперативна екологична ефективност и управление на продукти).Галина Чулева е главен директор

Галина Чулева е главен директор "Управление на хора и култура" ...

... получаваме информация как се чувстват и какви са техните страхове и нагласи към ситуацията. За мен нищо не може да замени общуването лице в лице и някои от най-големите предизвикателства на новата ни реалност са свързани с поддържането на корпоративна идентичност, принадлежност към екипа и създаването на подкрепяща работна среда.


Уейн Търмел е съосновател на Remote Leadership Institute (от англ.

Уейн Търмел е съосновател на Remote Leadership Institute (от англ. ...

... от желаещите да рискуват, да вдъхновяват, преподават и да ни помагат да правим каквото правим по-добре. Не забравяйте, че Чингис хан е управлявал половината свят и никога не е провел среща в Zoom. Не забравяйте, че Чингис хан е управлявал половината свят и никога не е провел среща в Zoom.


От първи март 2021 г. Андраш Пали заема поста главен

От първи март 2021 г. Андраш Пали заема поста главен ...

... сектор, така и на крайните клиенти. Уверен съм, че той ще допринесе за надграждане на технологичните ни постижения", заяви Атанас Добрев, главен изпълнителен директор на VIVACOM. Vivacom купува още един доставчик на интернет и телевизия - този път в Пловдив Две седмици след като обяви сделка за Net1 в София


Като част от програмата за затвърждаване на обновената си организационна

Като част от програмата за затвърждаване на обновената си организационна ...

... за ЦИЕ и отговаря за "Анализи и управление на ефективността на предприятието" . Преди позицията си в Oracle той е бил част от екипите на E&Y, Aral AG и Sony. Притежава магистърска степен по инженерство и икономика, специализирал е "Разпределен изкуствен интелект" във Виенския университе, и притежава бакалавър по машиностроене.


Доц. д-р Наталия Футекова беше избрана за директор на направление

Доц. д-р Наталия Футекова беше избрана за директор на направление ...

... в ерата на дигиталната трансформация на бизнеса, все по-голямата глобализация на пазара и несигурна среда. Приемът за магистърските програми на Висшето училище по застраховане и финанси е отворен до края на февруари, а екипът на университета очаква новите студенти, които са избрали правилния път за развитие на своята професионална кариера.


Стефан Иванов е новият прокурист на Райфайзенбанк (България). Той ще

Стефан Иванов е новият прокурист на Райфайзенбанк (България). Той ще ...

... пазарен, ликвиден риск и риск от финансови институции", а между 2013 г. и 2018 г. ръководи дирекция "Риск контролинг". От 2018 г. досега оглавява дирекция "Финанси". Стефан Иванов е магистър по икономика от Икономическия университет във Варна. Притежава Executive MBA - Магистърска програма по Бизнес администрация от ESCP Europe, Париж.


Германският технологичен лидер Siemens AG вече има нов главен изпълнителен директор.

Германският технологичен лидер Siemens AG вече има нов главен изпълнителен директор. ...

... одобрено и разпределението на дивидент от 3,50 евро на акция за фискалната 2020 година. Siemens AG е глобален технологичен лидер, създаден преди 170 години. Компанията развива дейност в над 200 страни, предимно в сферата на интелигентната инфраструктура за сгради и разпределени енергийни системи, автоматизацията и цифровизацията на процесите и производствата.


Може би най-голямата новина в корпоративния свят през тази седмица

Може би най-голямата новина в корпоративния свят през тази седмица ...

... е имал предложения да оглави други големи технологични компании през годините. Бившият главен изпълнителен директор на Microsoft му е предлагал да го замести след оттеглянето му, твърдят източници на Business Insider. Също така има твърдения, че Джаси е бил обмислян за наследник на Травис Каланик в Uber през 2017 година.


Американски производител на дрехи Levi Strauss & Co., известен по

Американски производител на дрехи Levi Strauss & Co., известен по ...

... през последните три месеца, припомня finmarket.ru. Основана от Леви Щраус в Калифорния през 1853 г. Levi Strauss & Co., за пръв път излиза на свободния публичен пазар през 1971 г., но е изкупена от семейство Хаас - потомци на основателя на компанията през 1985 г. и отново става частна компания.


Българка ще ръководи бизнеса на международната фармацевтична компания Sanofi в

Българка ще ръководи бизнеса на международната фармацевтична компания Sanofi в ...

... българския офис на Sanofi и е генерален мениджър на Sanofi Genzyme, подразделението на Sanofi за онкология, множествена склероза, имунология и редки болести, за регион Централна и Югоизточна Европа. Тези две позиции ще продължи да я съвместява и с новата си функция. Лора Ивчева е завършила Софийски университет "Св. Климент Охридски".


bTV назначава нови главни редактори на две от подразделенията на

bTV назначава нови главни редактори на две от подразделенията на ...

... в страната. Благодарен съм на Гена Трайкова и Валя Гиздарска за значителния им принос към постиженията на нюзрума на bTV като информационния източник с най-високо доверие, както и за многото успешни проекти, които реализирахме заедно като екип", коментира Антон Хекимян, директор "Новини, актуални предавания и спорт" в bTV Media Group.


Вицепредседателят на Samsung Electronics Лий Дзие Юн бе осъден на

Вицепредседателят на Samsung Electronics Лий Дзие Юн бе осъден на ...

... години заради корупция. Акциите на Samsung поевтиняха с 2% след присъдата на Лий Дзие Юн, който е де факто лидер на конгломерата от 2014 г. насам. Експерти казват, че присъдата може да създаде вакуум на върха в Samsung и да попречи на процеса по взимане на решения в южнокорейската компания.


Екатерина Недялкова поема развитието на Experian Bulgaria Global Delivery Centre,

Екатерина Недялкова поема развитието на Experian Bulgaria Global Delivery Centre, ...

... 17 800 служители в 45 държави. Офисът в България е основан през 2004 г. и в него работят над 1000 души. Един от големите работодатели в София се премести в новия си офис Там ще работят над 1000 души, а вложенията на компанията като наемател са повече от $5 милиона


От 2021 г. EVN има нов регионален мениджър в България

От 2021 г. EVN има нов регионален мениджър в България ...

... октомври 2019 г. досега заема позицията на заместник-председател на Съвета на директорите на мрежовата компания на EVN в България - Електроразпределение Юг ЕАД. Сипек има образователна степен по икономика от Виенския икономически университет, степен по бизнес администрация MBA от Joseph Schumpeter Institute, а през 2018 г. преминава и инженерна квалификация.


Преди 6 години тогава 25-годишната Уитни Уолф Хърд решава да

Преди 6 години тогава 25-годишната Уитни Уолф Хърд решава да ...

... партнира с руския милиардер Андрей Андреев, който по-късно напуска компанията и продава дела си в нея. Причина за това са излезли срещу него обвинения в сексизъм и расизъм. Към днешна дата приложението има 75 милиона потрелители от 150 държави в света, което го прави второто най-популярно в света след Tinder.


Новият главен изпълнителен директор на bTV Media Group Мартин Швехлак

Новият главен изпълнителен директор на bTV Media Group Мартин Швехлак ...

... - фондът PPF на чеха Петр Келнер, който придоби и бизнеса на Telenor в България и още четири държави в региона. Начело на българското подразделение бе поставен Любош Йетмар, а бившият главен изпълнителен директор на "Нова броудкастинг груп" Дидие Щосел пое ръководството на групата на четири други пазара извън българския.


Боряна Събева поема ролята Директор

Боряна Събева поема ролята Директор "Правна дирекция" в TBI Bank, ...

... нашия." В свободното си време новият директор "Правна дирекция" в TBI Bank обича да е в компанията на семейството си. А освен това споделя откровено, че предпочита морския бриз пред планинския полъх. Може би това е и причината за нейната готовност да се "гмурне" директно в новите предизвикателства в банката.


Флориан Скала напусна поста главен изпълнителен директор на bTV, а

Флориан Скала напусна поста главен изпълнителен директор на bTV, а ...

... на CME във връзка с редакционното отразяване, съдържанието и програмните инициативи. Швехлак ще пътува от Прага, но възнамерява да прекарва повече време в София, отколкото в родния си град Прага. Новият собственик на Vivacom може да придобие "Нова телевизия" Само година и половина след като медийната група смени собственика си


Филип Морис Интернешънъл прави промени в ръководството си на най-високо

Филип Морис Интернешънъл прави промени в ръководството си на най-високо ...

... данни на ФМИ близо 11.7 милиона пълнолетни пушачи по света вече са спрели напълно да пушат и са преминали изцяло на продукта на ФМИ с нагряване на тютюна, който се предлага на 61 пазара в ключови градове и държави под марката IQOS. Повече информация можете да намерите на нашите уебсайтове


Милена Караилиева е директор

Милена Караилиева е директор "Човешки ресурси" в Kaufland България. Част ...

... дигитализирането на множество процеси в "Човешки ресурси". Каква е вашата лична равносметка за изминалата година? За мен 2020-а беше динамична година. Успях да реализирам много проекти, които ми донесоха удовлетворение. Искам сърдечно да благодаря на страхотния си екип за професионализма и отдадеността. Без тях успехите ни нямаше да бъдат възможни.


Иван Георгиев поема управлението на дирекция

Иван Георгиев поема управлението на дирекция "Администрация и финанси" в ...

... дирекция "Администрация и финанси". През 2016 застава начело на новооткритата технологична компания Kaufland Service IT HUB, която разработва иновативни софтуерни решения за цялата група Schwarz, от която е част Kaufland. Иван Георгиев притежава магистърска степен по "Финанси", придобита от Университета за национално и световно стопанство. Владее немски и английски език.


Италианската UniCredit скоро ще има нов главен изпълнителен директор 4

Италианската UniCredit скоро ще има нов главен изпълнителен директор 4 ...

... Карло Падоан. От банката посочват, че сега той, заедно с борда, ще трябва да изберат кой да застане на мястото на Мустие. UniCredit е поредната европейска банка, обявила, че ще смени главния си изпълнителен директор през тази година. Преди това същото съобщиха от Credit Suisse, UBS, ING, Commerzbank и Lloyds.


Доскорошният началник на отдел

Доскорошният началник на отдел "Компютърни престъпления" в ГДБОП и национален ...

... да поеме тази роля в А1. Той е международен експерт по киберсигурност и противодействието на киберпрестъпността, с доказан опит в сферата на защитата на авторските права в телекомуникациите и софтуерното пиратство. Сигурен съм, че неговият опит и умения ще ни помогнат да се справим по-бързо с телевизионното пиратство в страната."


Бизнесът на УНИКА ще бъде структуриран около три бизнес модела

Бизнесът на УНИКА ще бъде структуриран около три бизнес модела ...

... даде възможност да споделяме познания и технологични решения в цялата Група и така да управляваме по-ефективно и бързо процесите си.", споделя Борис Паличев, Генерален мениджър на УНИКА България. Промените ще бъдат осъществени и са обусловени от издаването от Комисия за финансов надзор на съответните решения-одобрения по отношение на посочените лица.


Цветан Велковски, основател на

Цветан Велковски, основател на "Елдоминвест", е починал на 1 ноември ...

... модела бойлери. В компанията са създадени първите в България бойлери с емайлиран водосъдържател, както и първият бойлер с електронно (микропроцесорно) управление и цифров дисплей. Опелото ще се състои в Катедрален храм "Успение Богородично" на 4 ноември от 12.00 часа, а погребението - от 13.00 часа в Централни гробища - Варна.


След две десетилетия очакване, единственият син на настоящия главен изпълнителен

След две десетилетия очакване, единственият син на настоящия главен изпълнителен ...

... на миналия век компания. Чунг Ю Сун беше направен изпълнителен вицепредседател през 2018 г. От тогава компанията вложи 1,6 млрд. долара в технологията си за автономни коли, направи съвместно дружество с американската Aptiv и партньорство с Uber за въздушни електрически таксита. Освен това инвестира в бизнеса за споделено пътуване Grab.


Собственикът на медийната група на bTV - CME Bulgaria, има

Собственикът на медийната група на bTV - CME Bulgaria, има ...

... в Централна и Източна Европа. Освен в България това са още такива в Чехия, Румъния, Словакия и Словения. Дидие Щосел ще бъде главен изпълнителен директор за тези четири държави. Келнер приключва сделката за bTV след седмица Инвестиционната му компания получи одобрение и от Европейската комисия, с което всички прегради отпаднаха


Любомир Георгиев е новият ръководител на направаление

Любомир Георгиев е новият ръководител на направаление "Нови технологии и ...

... е отговорен корпоративен гражданин, който инвестира в икономическото, социално и културно развитие на обществото чрез инициативи, насочени към регионалното развитие, опазването на околната среда и образованието. От 2017 г. компанията е част от белгийската група Spadel - водещ производител на бутилирана вода в Бенелюкс (Белгия, Холандия и Люксембург) и Франция.


Най-големият туроператор в Европа и света - германската компания TUI

Най-големият туроператор в Европа и света - германската компания TUI ...

... долара. На свой ред TUI заяви през август, че обмисля да набере нов капитал от акционери или да продаде част от бизнеса, за да намали дълга. След фалита на Thomas Cook: Най-големият играч търси самолети, за да отговори на търсенето Пазарът на пакетните почивки е оценяван на $47 милиарда годишно


Доналд Кендал, американският бизнесмен, сервирал Pepsi на съветския лидер Никита

Доналд Кендал, американският бизнесмен, сервирал Pepsi на съветския лидер Никита ...

... американците имат много повече общи неща, отколкото хората предполагат", казва самият той години по-късно. Пред 1986 година, когато Донадл Кендал слиза от поста на главен изпълнителен директор, той продължава да бъде член на борда на директорите на Pepsi до 1991 година. Той е известен като "архитектът на семейството на PepsiCo.".


Гергана Димитрова е новият мениджър

Гергана Димитрова е новият мениджър "Корпоративни комуникации" в Kaufland България. ...

... на Kaufland България е бакалавър по "Немска филология" от Софийския университет "Св. Климент Охридски". Има магистърска степен по "Стопанско управление" от същия университет. Владее немски и английски език. Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 г. Веригата има 60 хипермаркета в 34 града в страната.


Телекомуникационната компания

Телекомуникационната компания "Теленор" обяви, че има нов старши съветник "Корпоративни ...

... развитието с повече от десетилетие опит във връзките с обществеността, бизнес интелиджънс, анализ, киберсигурността и управлението на данни. Адриана е била лидер на множество асоциации, сред които Асоциация за иновации, бизнес услуги и технологии (AIBEST), Българска асоциация по управление на проекти (IPMA Bulgaria) и Глобалният предприемачески мониторинг България (GEM Bulgaria).


АЛД Аутомотив - лидер в сферата за оперативен лизинг в

АЛД Аутомотив - лидер в сферата за оперативен лизинг в ...

... бизнеса, стратегическите продажби и внедряването на лизинг за индивидуални клиенти. През 2018 г. г-н Диаш е назначен за Старши Мениджър "Международни ключови клиенти" на ALD. Притежава бакалавърска степен по Маркетинг от Instituto Português de Administração de Marketing (IPAM) и магистърска степен по Бизнес администрация (MBA) от ISEG - Лисабонския университет.


Главният изпълнителен директор на TikTok Кевин Майер напуска поста само

Главният изпълнителен директор на TikTok Кевин Майер напуска поста само ...

... има и други кандидати за TikTok, включително Oracle. Netflix и Twitter също са изразили интерес, но остава неясно дали имат готовност на такава крачка. Тихата война на Марк Зукърбърг срещу TikTok Главният изпълнителен директор на Facebook е настройвал политиците в САЩ срещу китайското приложение в опит да спаси доминацията си


Теленор България определи Богдан Узелац за своя нов Главен търговски

Теленор България определи Богдан Узелац за своя нов Главен търговски ...

... си към нашите клиенти чрез нашата най-добра мрежа, първокласни продукти и дигитални услуги и развивайки културата ни за фокусиране върху клиента да разрастваме бизнеса на компанията", каза Богдан Узелац, Главен търговски директор на Теленор. Mergermarket: Петр Келнер може да продаде Теленор Едва две години след я придоби от норвежката група


DJI, която е най-големият производител на дронове в света, е

DJI, която е най-големият производител на дронове в света, е ...

... DJI, разбира се, отговориха, че тревогите им са неоснователни. Въпреки че за момента поне в Европа няма обвинения срещу DJI, от компанията вече се подготвят със стратегия за противодействие срещу такива, след като САЩ убеди международните си партньори да спрат да използват услугите на Huawei в изграждането на 5G мрежите.


Американският производител на електромобили Tesla изглежда се кани да изгради

Американският производител на електромобили Tesla изглежда се кани да изгради ...

... хотел Imperial. Европа е един от ключовите пазари за Tesla. През миналата година стана ясно, че компанията ще строи първата си гигафабрика на Стария континент, която трябва да се намира в близост до Берлин. След отварянето ѝ вероятно американската марка ще търси възможности за по-сериозна експанзия на европейския си бизнес.


IBM България има нов търговски директор. Досегашният директор Игор Правица

IBM България има нов търговски директор. Досегашният директор Игор Правица ...

... заемал редица позиции в сферата на продажбите, бизнес консултантските услуги и финансите в IBM България. Георги има магистърска степен по организация на труда от Университета за национално и световно стопанство в София. Директорът на IBM в България: Данните са новата валута Blockchain има невероятен потенциал за бизнеса, казва Игор Правица


Асоциацията на автомобилните производители (ААП) избра за свой нов председател

Асоциацията на автомобилните производители (ААП) избра за свой нов председател ...

... член на управителния съвет на ААП. В управителния съвет влизат още Александър Бабанин (Силвър Стар Моторс), Александър Костадинов (Мото Пфое БГ), Васил Баров (Ратола Корпорейшън), Вихрен Горанчев (Опел Саутийст Юръп), Георги Загоров (Турботракс България), Емил Гърнев (Рено Нисан България), Станислав Панчев (Италия Моторс). Изпълнителен директор на ААП остава Татяна Груева.


Николай Иванов е новият старши директор на направление

Николай Иванов е новият старши директор на направление "Продажби на ...

... през различни управленски позиции. Георги Драгиев "С работата си в А1 Георги Драгиев е доказал, че разполага с необходимите знания, лични качества и умения, за да управлява големи екипи от хора и разнообразни дейности, и съм сигурен, че ще бъде също толкова успешен и в новите си отговорности," добави Димитров.


Недко Колев и Николай Богданов са двамата нови търговски директори

Недко Колев и Николай Богданов са двамата нови търговски директори ...

... клиента. От октомври 2017 г. Shell разшири своя бизнес в България, като добави доставката на авиационно гориво към бизнес портфейла си в страната. Shell & MOH Aviation Fuels Bulgaria, която е 100% дъщерно дружество на Shell & MOH Aviation, е доставчик на Летище София, което е най-голямото летище в България.


"Сименс Мобилити" - дружеството, което е част от групата на ...

... съм, че благодарение на отдадеността и професионализма на екипа на "Сименс Мобилити" в България, на способността на Siemens за разработване и внедряване на иновации, както и на подкрепата на чуждестранните ни колеги, ще успеем да помогнем за по-нататъшното модернизиране на транспортната инфраструктура и подвижен състав на страната ни", добавя той.


Стела Точева, директор Продажби за Modis Bulgaria и ЕМЕА региона, е

Стела Точева, директор Продажби за Modis Bulgaria и ЕМЕА региона, е ...

... техни представители от цял свят и почти всяка една индустрия, като кандидатите трябва да представят своя напредък и иновативни подходи, добавили по-голяма стойност за техните клиенти. Освен индивидуалното признание за Стела Точева, Модис България получава и бронзово отличие в категория в категория Customer Service Outsourcing Provider of the Year 2020.


Милена Виденова е назначена за изпълнителен директор на Axpo България

Милена Виденова е назначена за изпълнителен директор на Axpo България ...

... България, с първоначален акцент върху електрическата енергия, а днес - с нововъзникващите газови пазари в Югоизточна Европа, с допълнителен акцент върху газа. През 2011 г. Axpo България добави оперативен център, който предоставя поддържащи и бек-офис услуги за компаниите от групата на Axpo. Екипът в София в момента наброява 66 служители.