• Разработена, за да отговори на нуждите и очакванията на водачите,

...
•	Разработена, за да отговори на нуждите и очакванията на водачите,
Коментари Харесай

Новата Bridgestone Turanza 6 осигурява ненадмината производителност на мокър път

• Разработена, с цел да отговори на потребностите и упованията на водачите, новата Bridgestone Turanza 6 реализира най-хубавото в класа показване на мокра настилка[1], великолепен пробег[2] и усъвършенствана горивна/енергийна ефективност[2].
• Новата флагманска лятна touring гума на Bridgestone дава опция на водачите да останат в сигурност и да управляват пътя и да бъдат готови за показване даже в дъждовен ден.
• Революционните технологии TECHSYN и ENLITEN, включени в Bridgestone Turanza 6, подготвена за EV, дават на водачите спомагателни изгоди за успеваемост и резистентност.

Bridgestone, световен водач в гумите и решенията за устойчива подвижност, разгласи стартирането на своята нова лятна флагман touring гума – Bridgestone Turanza 6. Премиум гумата предлага най-хубавото в класа показване на мокра настилка[1], с цел да помогне на водачите да са в сигурност на пътя, като в същото време обезпечава усъвършенствана резистентност посредством великолепен пробег[2] и усъвършенствана горивна/енергийна ефективност[2]. Новата Bridgestone Turanza 6 дава на водачите надзор и убеденост при стресови и непредвидени условия, в това число в дъждовни дни.

Според проби, извършени от самостоятелния институт TÜV SÜD, Bridgestone Turanza 6 превъзхожда своите съперници в сегмента с най-хубавото в класа показване на мокра настилка[1]. Това включва най-хубаво държание в завой и извънредно показване при придвижване в права линия. Bridgestone Turanza 6 също реализира най-хубавата оценка – клас А, съгласно класифицирането на Европейски Съюз за сцепление с мокра настилка, в това число за цялата гама.

Обширно потребителско изследване, осъществено от Bridgestone за потребностите и упованията на водачите, сподели, че 86% от водачите показват „ продуктивността върху мокра настилка “ като един от най-важните аспекти при закупуване на гума, а дъждът и мокрите условия са разпознати като основно предизвикателство, с което се сблъскват на пътя[3]. Със своето най-хубаво в класа показване на мокра настилка[1], Bridgestone Turanza 6 дава отговор на упованията на водачите и им оказва помощ да бъдат в сигурност на пътя даже при предизвикателни мокри метеорологични условия – подкрепяйки дълготрайния ангажимент на Bridgestone за пътна сигурност.

Устойчива продуктивност, обезпечена от авангардни технологии за гуми
Безопасността не е единствената област на показване на новата Bridgestone Turanza 6. Най-новата флагманска гума на Bridgestone обезпечава също великолепен пробег, с 22% подобрение[2] спрямо предшественика си, Turanza T005, който остава артикул, с голям брой извоювани проби. Bridgestone Turanza 6 също по този начин обезпечава усъвършенствана горивна успеваемост или уголемен обсег на батерията (в взаимозависимост от вида транспортно средство), осигурявайки понижение от 4% на съпротивлението при търкаляне в съпоставяне със своя предшественик[2] и предлагайки най-хубавото в класа си равнище клас А на Европейски Съюз за противодействие при търкаляне в определени размери[4]. Това се поддържа от въвеждането на аеродинамичен детайл, който е предопределен да понижи съпротивлението на въздуха с гумата по време на шофиране.

Bridgestone Turanza 6 е резултат от доста пионерски технологии, с революционни нововъведения при шарката на протектора, сместа и структурата, които усилват нейните благоприятни условия за показване. Те включват авангардните и устойчиви TECHSYN и ENLITEN – набор от технологии, осигуряващи най-хубавото в класа показване на гумите със стъпка към резистентност спрямо предходните генерации, които за първи път се включват в гума на Bridgestone, предопределена за свободния пазар.

Като компания за устойчиви решения, Bridgestone непрестанно развива своя развой на научноизследователска и развойна активност, с цел да стане по-ефективен и резистентен. Например, новата Bridgestone Turanza 6 е създадена благодарение на новаторската технология на Bridgestone - Virtual Tire Development. Това дава опция за основаване и тестване на цифрова версия на гума в развой на разработка, което оказва помощ на Bridgestone да планува по какъв начин една гума ще се показа при разнообразни условия, преди физически да построи прототипи. Във етапа на разработка този резистентен метод води до икономисване на 21% от първични материали и CO2 излъчвания, като в същото време понижава 60 000 километра и 7,7 тона CO2 от проби на открито[5].

Проектиран да бъде подготвен за EV
Благодарение на потреблението на най-новите технологии като ENLITEN, новата Bridgestone Turanza 6 е подобаваща също за хибридни и електрически транспортни средства, като спомага за усъвършенстване на тяхната продуктивност. Това включва ниско противодействие при търкаляне за икономисване на живота на батерията и справяне с безпокойството по отношение на обсега, отличен надзор за справяне със характерни за EV проблеми, свързани с шофирането, по-висока приемливост към изхабяване за битка с износването на гумите заради увеличеното тегло и по-високия въртящ миг и понижен звук за комфорт на лидера, заради до съвсем несъществуващия звук от мотора на електрическите автомобили. Bridgestone Turanza 6 обезпечава понижаване на шума при прекосяване с 2db в съпоставяне със своя предшественик[6].

Устойчиви решения за стабилно бъдеще
Коментирайки представянето на Bridgestone Turanza 6, Емилио Тиберио, основен действен шеф и основен механически шеф на Bridgestone EMIA, показа: „ Имаме удоволствието да представим най-новата ни водеща в класа гума, Bridgestone Turanza 6, която е създадена благодарение на реформаторски технологии, с цел да даде на нашите клиенти безвредна, устойчива и ефикасна гума, която работи, когато имат най-голяма потребност. Ние сме изключително горди от представянето на Bridgestone Turanza 6 при мокро време, което дава на водачите надзор и убеденост при най-взискателните условия, даже и в най-дъждовните дни. “

Разработена и създадена в Европа, Bridgestone Turanza 6 ще се предлага в целия район от януари 2023 година в необятно покритие – 136 размера от 16 ” до 22 ” в аварийна лятна гама[7] – както за леки коли, по този начин и SUV. Това усилва обсега на търсенето с 34 нови размера, с акцент върху сегмента с висок диаметър.

През идващите месеци Bridgestone ще разкрие няколко партньорства с водещи производители на коли, които са избрали особено проектирани гуми Bridgestone Turanza 6 като автентично съоръжение за своите нови модели коли.

Bridgestone Turanza 6 обезпечава обилни преимущества във връзка с Енергия, Ефективност, Екология, Икономичност и Спокойствие*, в сходство с уговорката на Bridgestone E8 – необятният, световен корпоративен ангажимент, който ясно дефинира цената, която компанията дава обещание да достави на обществото, клиентите, и бъдещите генерации в осем фокусни области.

*Bridgestone E8 Commitment се състои от 8 полезности, сходни на тези на Bridgestone, започващи с буквата „ E “ {Energy (енергия), Ecology (екология), Efficiency (ефективност), Extension (продължаване), Economy (икономика), Emotion (емоция), Ease (спокойствие) и Empowerment (овластяване)}, които Bridgestone ще се ангажира да сътвори дружно със чиновниците, обществото, сътрудниците и клиентите, и дружно да осъществят стабилно общество.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР