• Groupe Renault подарява на Негово Светейшество папа Франциск Dacia Duster 4x4, специално

...
•	Groupe Renault подарява на Негово
Светейшество папа Франциск Dacia Duster 4x4,
специално
Коментари Харесай

Groupe RENAULT подарява специална Dacia на папа Франциск

• Groupe Renault подарява на Негово Светейшество папа Франциск Dacia Duster 4x4, специално проектирана за потребностите на папата.

• Автомобилът е доставен през днешния ден на Светия отец във Ватикана от Кристоф Дриди, управляващ шеф Groupe Renault Румъния и изпълнителен шеф Dacia, и от Ксавие Мартине, общоприет управител Groupe Renault Италия.

Groupe Renault подарява на Негово Светейшество папа Франциск Dacia Duster, специално проектирана за потребностите на папата. Автомобилът е доставен през днешния ден на Светия отец от Кристоф Дриди, управляващ директор Groupe Renault Румъния и изпълнителен директор Dacia, и от Ксавие Мартине, генерален управител Groupe Renault Италия, по време на посещаване в резиденцията на папата във Ватикана.

"Папамобилът " е с бял екстериорен цвят и бежов интериор. Моделът, базиран на Dacia Duster, е дълъг 4,34 метра и необятен 1,80 метра.

Автомобилът е трансформиран от екипите на отдела за прототипи и отдела за специални потребности Dacia в Румъния, в сътрудничество с Romturingia. Тази адаптирана версия има 5 места, едно от които представлява комфортна седалка на задния ред. Автомобилът интегрира специфични решения и аксесоари, специално проектирани, с цел да го създадат подходящ за потребностите на Ватикана: огромен панорамен покрив, преносима стъклена надстройка, 30 мм по-нисък луфт, за по-лесен достъп до купето, както и вътрешни и външни опорни елементи.

Подарявайки „ папамобил “ на Ватикана, Groupe Renault предава своя опит като автомобилен производител в услуга на нуждите на папа Франциск.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР