(© Диневи Груп) ♥ В какво се състои щастието? Бял

...
(© Диневи Груп) ♥ В какво се състои щастието? Бял
Коментари Харесай

Лятото е синьо, Ривиерата е златна, морето е гостоприемно до края на септември ♥ Диневи Ризорт в Свети Влас

(© Диневи Груп)

♥ „ В какво се състои щастието? Бял пясък, синьо небе, солена вода. “ ~ Фредерик БЕГБЕДЕ, „ 9.99 “

Август е тук, изпълнен с проекти за фамилни ваканции, морски завършения и утеха от горещото всекидневие. Авантюристичните уикенди по черноморското крайбрежие дават път на дългите пълноценни почивки и е изключително значимо да открием това кътче, което да ни предложи по този начин мечтаните успокоение и усамотение. В синхрон с духа на взискателното Корона Лято 2020, Диневи Ризорт в Свети Влас не прави компромис с летните прекарвания на своите посетители, а залага прецизно на трите С - успокоение, сигурност, автономия. И подписва тази рецепта с универсалното лекарство на лятото - слънцето. (така пък ще си осигурите и доста Д, витамин Д )

Един от най-популярните ни морски курорти от дълго време има свои правилни фенове и продължава да притегля нови с неповторимото си комбиниране от старопланински и морски въздух, предлагайки условия за пълноценно водолечение през цялата година. Към този несъмнено печеливш „ пакет “, домакините тук прибавят уют, комфорт и високо качество на обслужване за своите посетители.

(© Диневи Груп)

(© Диневи Груп)

Лесно е да изберете златната Ривиера на Свети Влас за своя лятна морска дестинация. Напълно оборудваните независими жилища оферират атмосфера и улеснения, близки до домашните и са отлично решение за фамилна почивка с деца (с алтернатива за настаняване до 6 човека). Затворените комплекси обезпечават успокоение наоколо до плажа и марината, а обширните им зелени площи - достатъчно пространство, с цел да се съблюдават ограниченията за обществена отдалеченост. Гостите могат да се възползват от отстъпките за дълготраен престой и гъвкавата ценова политика за настаняване и услуги до края на септември. Добре пристигнали сте да избирате своята отмора в удобни жилища на първа, втора и трета линия на рационални цени и наоколо до брега. При директни резервации в цената за нощувка влизат 2 шезлонга и чадър. При повече от 7 нощувки, всички са поканени на безвъзмездна разходка с лодка до Несебър.

Бутиковият хотел „ Палас “ е същинско ентусиазъм за тези, които търсят неповторимото и впечатляващото. Прилагайки опита на международните вериги и ловко балансирайки сред качество и цена, той оправдава упованията за първокласно прекарване с внимание към всеки подробност, грижа и особено отношение. 

(© Диневи Груп)

(© Диневи Груп)

♥ „ Самите думи ухаеха на лято. Виното беше лято, хванато и запушено с запушалка. " ~ Рей БРЕДБЪРИ, „ Вино от глухарчета “

Незабравими вечери с другари, изтънчени питиета и вкусни кулинарни оферти – Диневи Ризорт канят своите посетители в най-хубавите си заведения за хранене, в които превъзходните гледки са включени в менюто. Ресторант Адмирал е меката на средиземноморската храна – ще пропускайте божествената рибена чорба и безусловно пробвайте филето от калкан на плоча и дивия лаврак. Gloria Mar е още едно предложение, задоволяващо необятна гама усети. В ресторант „ Истанбул “ пък ще бъдете изкушени от пребогатото меню с обичайни турски ястия.

През август красивият амфитеатър „ Арена “ чака феновете на комедията с два хитови спектакъла - „ Горката Франция “ се играе на 7 август, а на 22-ри гостува неподражаемият Камен Донев с „ Възгледите на един преподавател за националното творчество “. 

Традиционният Summer Fashion Weekend ще дефилира на Марина Диневи на 14 и 15 август. В стилното събитие ще вземат участие над 30 топ модели, които ще показват сбирки на родни и международни марки. 

Едно от най-атрактивните оферти за лятна хладина тук е разходката с яхта. Предлагат се самостоятелни и групови разходки с друг клас и потенциал яхти, а в случай че имате потребност от първокласна терапия, съпроводена с красиви изгледи, залези и романтика, не се колебайте (за фирмени или частни празненства и тийм билдинг, може да бъде проведен и кетъринг.)

(© Диневи Груп)

(© Диневи Груп)

От живописните екопътеки на Свети Влас до кадифените му златисти плажове, от удоволствията за сетивата до насладата за душата, от опцията да бъдете специфични посетители, а да се чувствате като вкъщи си - включете Диневи Ризорт в своя ваканционен график, с цел да имате своето незабравимо синьо лято.

(© Диневи Груп)

(© Диневи Груп)

(© Диневи Груп)

Вижте повече на:,,
Снимки: Диневи Груп

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР