Звездата на Реал МадридВинисиус Жуниор направи поредна публикация в социалните

...
Звездата на Реал МадридВинисиус Жуниор направи поредна публикация в социалните
Коментари Харесай

Винисиус припомни за расизъм на фенове на Барселона срещу легенда на Реал Мадрид

Звездата на Реал МадридВинисиус Жуниор направи поредна обява в обществените мрежи след раситския скандал на “Местайя ”, в чийто център се оказа точно бразилецът преди няколко дни.

Този път Винисиус показа видео на консуматор в Туитър, което е било оповестено поради изказванията, че в предишното не е имало проблеми с расизъм в испанските игрища. На въпросния клип се виждат обидни плакати точно на расистка основа на почитатели на Барселона против сънародника на крилото на Реал - Роберто Карлош, по време на Ел Класико сред двата тима на “Камп Ноу ”. “1997 година Расизмът в испанските игрища е съществувал още преди да се родя. Какво се е трансформирало до момента? ”, пита риторично 22-годишното крило като коментар към видеото.

Карлош, който неотдавна чества 50-годишен празник, е легенда на “лос бланкос ”, като беше техен състезател в интервала 1996 - 2007 година

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР