Звездата на Португалия Жоао Феликс отговаря на журналистически въпроси на

...
Звездата на Португалия Жоао Феликс отговаря на журналистически въпроси на
Коментари Харесай

Жоао Феликс: Няма да говоря за Кристиано, защото медиите ще създадат фалшива новина

Звездата на Португалия Жоао Феликс дава отговор на журналистически въпроси на конференцията преди четвъртфинала на отбора с Мароко на следващия ден.

Футболистът разяснява съперника на “мореплавателите ”: “ Всеки тим има друг жанр на игра. Вече сме анализирали Мароко, знаем, че ще бъде мъчно, към този момент знаем какво би трябвало да създадем, с цел да избегнем това, в което са положителни. "

Попитан за Кристиано Роналдо и спорните информации към него, Жоао Феликс сподели: “Кристиано Роналдо? Няма да отговоря на този въпрос, тъй като медиите ще основат подправен подтекст. Това е всичко, което те вършат. Искам единствено да насочва обръщение към всички португалци и медиите. Португалия взе участие в огромно съревнование, мисля, че всички би трябвало да сме по-единни и да не се опитваме да скапваме атмосферата, която царува в отбора ни.

Жоао Феликс не пожела да разяснява обстановката в клубния си тим: “Няма да приказвам за Атлетико Мадрид и за бъдещето си в този миг. Ще приказвам за това след международното състезание. Съсредоточен съм на 100% върху Световната купа, представям страната си тук ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР