Звездата на Олимпиакос Александър Везенков отново се превърна в герой

...
Звездата на Олимпиакос Александър Везенков отново се превърна в герой
Коментари Харесай

Александър Везенков: Отборът печели и аз съм много щастлив от това

Звездата на Олимпиакос Александър Везенков още веднъж се трансформира в воин за своя тим, откакто записа дабъл-дабъл от 23 точки и 12 битки при успеха над Реал Мадрид с 89:87 в дуел от третия кръг на Евролигата. По този метод гръцкият гранд продължи съвършения си старт на сезона и усили актива си до 3-0. Сега на българския национал и съотборниците му им следва още едно посещение на испанска територия - на Баскония в петък вечер.
 Реал Мадрид също усети от великолепието на Везенков Реал Мадрид също усети от великолепието на Везенков
“Мачът беше доста сложен. Не се представихме по никакъв начин добре в отбранителен проект, само че в нахлуване си свършихме работата през второто полувреме ”, съобщи Везенков след мача с “кралския клуб ”. “Моите съотборници вкараха страхотни и сложни стрелби. Мисля, че би трябвало да подобрим нашата отбрана, в случай че желаеме да стигнем надалеч в шампионата. Все отново сме щастливи, че измъкнахме победа в тази негостоприемна зала. Отборът печели и аз съм доста щастлив от този факт. Трябва да продължим по същия метод, тъй като в петък ни чака тежък дуел против Баскония, който има друг жанр на игра от този на Реал Мадрид. Трябва да бъдем подготвени да спечелим и този мач ”, добави крилото.

В трите си мача досега Везенков записва приблизително по 22.0 точки и 11.3 битки при 28.7 коефициент на потребно деяние.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР