Звездата на Барселона Неймар не слиза от заглавията в последните

...
Звездата на Барселона Неймар не слиза от заглавията в последните
Коментари Харесай

Неймар се сби със съотборник на тренировка

Звездата на " Барселона " Неймар не слиза от заглавията в последните няколко седмици. Бразилецът, който настойчиво е спряган за трансфер в ПСЖ, още веднъж притегли вниманието върху себе си, откакто се сби със съотборник.

Социалните мрежи разпространиха видео, на което се вижда по какъв начин Неймар влиза в юмручна битка с Нелсон Семедо. Десният бек и звездата на каталунците се гонят по терена, пробвайки се да се ритнат един различен.
Video: Neymar confronts with Nelson Semedo and leaves the training #fcblive [dailymail h/t @BarcaNewsForum] pic.twitter.com/ibaHuOHYt9
— Barcastuff (@barcastuff__) July 28, 2017
Страстите са потушени от Хавиер Масчерано, който разделя двамата един от различен. След това обаче Неймар продължава да преследва съотборника си и да му желае пояснение, преди да бъде спрян дефинитивно от Серхио Бускетс.

Според медиите в Испания напрежението към бразилеца в последните седмици го кара да си изпуска нервите непрекъснато. Издания, близи до тима, настояват, че Неймар е корав в решението си да напусне.

" Той не желае да играе втора цигулка на Меси. Неймар е на 25 години и има вяра, че му е време да завоюва Златната топка, в случай че играе за различен огромен тим ", пишат в Испания.

Спекулациите се ускориха в последните часове и с изявление на халфа Иван Ракитич. Хърватинът изясни, че Неймар е изправен пред сложни решение.

" Естествено, че всичи в тима желаеме той да остане при нас. Много е необходим на " Барселона ", само че каквото и да избере, ние ще уважим неговото решение. Само желая да му кажа, че на никое място няма да получи тази обвързаност, на която се радва тук ", сподели плеймейкърът.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР